Седмичен хороскоп за 20-26 февруари: очакват ни силни емоции и напрежение

Седмичен хороскоп за 20-26 февруари: очакват ни силни емоции и напрежение
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 13 до 19 февруари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Настоящата седмица не е подходяща да предприемате нови инициативи и да взимате важни решения в която и да е сфера от живота си. Отново ще имате енергия да свършите много работа, но се насочете към рутинни дейности и не предприемайте рисковани ходове.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Началото на седмицата е подходящ момент да обърнете внимание на дома си и на хората в него. Бъдете предпазливи и внимателни в партньорските отношения, в които участвате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Напрегнатата планетна конфигурация през периода, която става най-активна в края на настоящата седмица и в началото на следващата, е възможно да ви създаде вътрешно безпокойство. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

До края на февруари с пик през последни две седмици на месеца има напрегната небесна конфигурация, съчетана със слънчево затъмнение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

Възможно е напрегнатата небесна конфигурация до края на месеца с пик през тази и в началото на следващата седмица при вас да даде отражение най-вече в професионален план.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

За вас напрегнатата небесна конфигурация до края на месеца с пик през тази и в началото на следващата седмица може да се отрази твърде неблагоприятно по отношение на контактите ви с чужбина.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Динамиката и напрежението при вас през периода и в частност през настоящата седмица са възможни най-вече в партньорските отношения, в които участвате – както в бизнеса, така и личните. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Както вероятно вече сте разбрали, от тази седмица до края на февруари на небето има планетна конфигурация с напрегнат характер.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През настоящия период и особено към края на тази седмица житейските сфери, където е възможно да се породи най-силно напрежение, са: приятелският ви кръг, децата, любимите хора, темите, свързани с творчество и спорт, както и хазартните дейности.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През периода с пиков момент в края на тази и в началото на другата седмица най-внимателни бъдете по отношение на кратки или по-далечни пътувания, на учене, на отношения с хора в чужбина. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Определено може да се чувствате нервни и напрегнати през този период, да не намирате вътрешен мир и покой, особено след средата на седмицата, тъй като разположението на планетите създава такива предпоставки.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През този период на голямо напрежение, на повишени възбудимост и нервност за вас може би най-малко от всички зодиакални знаци има сериозни рискове.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти