Красота от земите на Италия

Платена публикация

Красота от земите на Италия
Снимка: Savio.bg

Италия е държава в която всеки може да открие нещо за себе си. Добрият живот безспорно е на почит, а богатите и красиви земи на тази държава предлагат изобилие от всички ценни природни богатства, важни за поддържането на красотата.

Саленто е полуостров разположен на югоизточния край на италианския регион Пулия, и е известен като "пета" на италианския "ботуш", която разделя Адриатическо и Йонийско море. На територията му се намира провинция Лече. Полуостровът е известен също като Terra d'Otranto, а древните гърци я нарече Messapia - името може да се преведе като "сред водата.

"Почвата на Салентотоплия климат с над 320 слънчеви дни в годинатаса изключително подходящи - на полуострова се отглеждат aлое вера, маслини и грозде, продуктите от които след това се изнасят в цял свят.

Провинция Саленто е и родното място на продуктите с марката SAVIO. Основните растителни съставки, използвани във всички формули, са култивирани чрез органично земеделие, ръчно събирани и биологично сертифицирани. Хиляди растения от алое вера, маслина, пшеница и редица полезни билки са под специалните грижи на екип учени – експерти.

Те влагат ценните им качества в продукти за грижа за лицето, тялото и косата и правят продуктите на SAVIO уникални по своя произход. Марката предлага цялостна грижа и обхваща всеки аспект от грижата за визията на съвременната жена.

Алое вера и маслиновото масло са тайната на продуктите, които ги правят ефективни в борбата с дехидратираната, загубила блясък и жизненост кожа. Те действат благотворно и в дълбочина като омекотяват и освежават кожата, предпазват я от изсушаване, а заради витаминния си състав имат регенериращ ефект и предотвратяват появата на бръчки. Така чрез природата и нейните богатства марката успява да задоволи и най-изискания вкус, отговаряйки на всички показатели за чиста, натурална и висококачествена козметика.

Богатият състав на екстракти от алое вера и маслиново масло са формулата за успех на специално създадения за задържане процесите на стареене в кожата, дневен и нощен крем на SAVIO, стимулиращ възстановяването на клетките, интензивно овлажняващ в дълбочина и изглаждащ фините линии и бръчки.

Благодарение на изключително активните природни компоненти и балансиращия им ефект, кожата е забележимо по-гладка, невероятно мека, силно подхранена, обвита в приятно, деликатно усещане за комфорт, изглежда млада и еластична. Подходящ за всички видове кожа.

Свойствата на природните съставки в чист вид и висока концентрация извлечени от земите на Саленто са намерили приложение и в грижата за коса. Шампоанът и балсамът на SAVIO са без силикони, запазват косата чиста и ревитализирана, създават дълготрайно освежаващо усещане и същевременно чувство за подхранена, силна и бляскава коса. Премахват всички белези, причинени от външни агенти и стрес. Омекотяват, изглаждат и защитават косата. 

Подходящи са за всекидневна употреба. Не развалят цвета на боядисаните коси.

Алоето и маслиновото масло се съюзяват и в грижата за тялото, както отвън така и от вътре. Душ гелът подготвя кожата ни като деликатно отстранява всички замърсявания, подхранва, хидратира и прави кожата идеално гладка като образува защитна бариера и задържа влагата в нея. Създава чувство за чистота, свежест и галещ аромат, който събужда сетивата и подобрява настроението.

Много подходящ за употреба след активни занимания със спорт. Екстрактът от алое вера допълнително помага за отпускането на мускулите.

Лосионът за тяло от своя страна подобрява еластичността на кожата, възстановява липидния баланс и осигурява дълготрайна мекота и кадифена гладкост. Благодарение на подхранващите и възстановяващи свойства на алое верата, този лосион може да се използва и при всички случаи на раздразнена и зачервена от пряка слънчева светлина кожа, като я овлажнява, подхранва и омекотява.

Лосионът се топи върху кожата, като я овлажнява и обгръща в елегантно ухание. Използвайте полезните свойства на този натурален продукт, за да постигнете съвършена кожа и да заредите тялото си със сила от природата.

Кремът за ръце завършва ритуалът по подхранване на кожата на тялото, като има благоприятно действие върху загрубялата от външни агресори кожа на ръцете, като я омекотява и предпазва от влиянието на времето, както и от кожни възпаления като дълбоко и интензивно възстановява кожата с помощта на маслата от алое вера и маслина.

Доставя допълнителна доза енергия, освежава и прави ръцете ни копринено гладки за продължителен период от време. Активно се бори с хиперпигментацията, бръчките и признаците на състаряване, възстановява бариерните функции на кожата, повишава нейния жизнен потенциал и подобрява възстановяването на клетките.

От SAVIO са помислили и за активно спортуващите хора, влагайки ценните качества на алое верата и в специален гел за бързо съзстановяване и спешна помощ. Фин, натурален гелът, базиран на алое вера е подсилен и с маслинено масло и естествени съставки - ментол, камфор и екстракт от лайка.

Гелът се справя с остри и хронични болки и подобрява качеството на живот по естествен начин. Използването на Aloe Vera Rescue Gel е широко разпространено сред спортисти и хора, които са физически активни.Нежен масаж с Aloe Vera Gel Rescue за около 30-40 сек. на болезненото място/ гръб, ръце, крака, колене, цервикална зона, както и при мускулна умора и др./ ще ви даде бързо и продължително чувство на облекчение и комфорт.

Марката SAVIO предлага да се погрижим за красотота си и от вътре чрез сокът от алое вера, който е уникална комбинация от природни компоненти, съдържащи се в растението, изготвен в съответствие с най-новите технологии, така че природните компоненти да останат непроменени.

Това позволява сокът от алое вера да прояви максимално своите качества и да повлияе с природните си дадености положително на човешкия организъм.

Приемането на сок от алое вера допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната система - съдържа важни съставки, осигуряващи силно антибактериално, антивирусно и аналгетично действие. Той  успокоява, прочиства и регулира елиминиращите цикли на храносмилателния тракт, поддържа кожата здрава чрез овлажняване и подхранване.

Така с чистите съставки дошли от топлите земи на Сaленто, марката SAVIO ни помага да поддържаме естествената си красота и да съхраним баланса и хармонията в тялото си, използвайки най-мощния съюзник - природата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти