Защо ни е нужен колаген – печеливши

Защо ни е нужен колаген – печеливши
Снимка: Thinkstock

В началото на седмицата ви запознахме с незаменимите качества на колагена и ви описахме защо е нужно той да се приема допълнително като хранителна добавка.

След 25 годишна възраст кожата започва да повяхва и старее, а за да се предотврати това трябва да се вземат мерки на време.

Приемът на добавки с комбинирано съдържание на колаген, хиалуронова киселина, хондроитин сулфат и други глюкозаминогликани е много препоръчителен за хора над двадесет и пет годишна възраст, при които започва нормалния процес на забавяне на синтеза на тези важни структурни химични съединения и остаряване на организма.

Обявихме и игра, в която трябваше всеки, желаещ да участва, да каже мнението си защо е добре да се приема колаген.

Днес дойде време да обявим късметлиите, които ще спечелят продукта на Revita Хидрапленишпродукт, който освен колаген, доставя и значителни количества гликозаминогликани (GAG), като например хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, и то в изключително бионалични форми.

Сред всички 100 участници, дали своето мнение за приема на колаген, на случаен принцип бяха изтеглени трима печеливши и това са:

*Полина Младенова Пекачева

*Филипа Емилова Михайлова

*Даниела Цветанова Петкова

Представители на Организатора (Нетинфо АД и Revita) ще се свържат с победителите, за да им дадат повече подробности около получаването на наградите. 

Екипът на Edna.bg благодари на всички свои читатели, които участваха в играта и им пожелава успех и късмет в бъдещи инициативи на сайта.

*Организатор на играта е Нетинфо АД и Revita.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти