Кой спечели козметична процедура Hydrafacial?

Кой спечели козметична процедура Hydrafacial?
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

В началото на седмицата ви разказахме за новата ера в козметичните процедури за почистване на лице, а именно – ХидраФейшъл.

Това е широкоспектърна терапия, която се прилага при редица кожни несъвършенства, включително и за лечение на акне. Акнето далеч не е проблем само на подрастващи, а често засяга и хора, които отдавна са минали възрастта на пубертета.

След като ви обяснихме в подробности какво точно представлява HydraFacial и как помага на кожата (можете да си припомните тук), Edna.bg съвместно с Бул Мед Консулт ви дадохме възможност да си спечелите една безплатна процедура!

Виктория Цимбал – специалист по грижата за кожата , отговори професионално на всички въпроси, зададени от потребители под статията относно грижата за кожата.

С радост ви съобщаваме, че след проведена томбола в присъствие на жури, на случаен принцип бе избран и победителят в играта. Това е участник с потребителско име: artemida.

Тя печели безплатна процедура с Hydrafacial! Честито!

Късметлийката ще получи подробности за спечелената от нея процедура на имейл адреса, чрез който е регистрирана в сайта Edna.bg.

Всички останали читатели могат да получат допълнителна информация за терапията и къде могат да бъдат намерени салоните, които я извършват, на hydrafacial.bg или на телефонен номер 0888 01 50 30.

Екипът на Edna.bg благодари на всички свои читатели, които участваха в играта и им пожелава успех и късмет в бъдещи инициативи на сайта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти