В помощ на недоносените деца

В помощ на недоносените деца
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Никой от нас не знае какво крие бъдещето. Понякога се сблъскваме с истински изпитания за духа и волята ни, които ни разтърсват из основи и променят мирогледа ни. Подобни преживявания превръщат личната болка в мисия, а мъката и изплаканите сълзи в двигател на значими каузи.

Преждевременното раждане се оказва именно такова преживяване!

Фондация "Нашите недоносени деца" обединява личната болка на няколко преминали през това родители, за да се достигне до общата идея да се помага и на други майки, бащи и техните недоносени дечица.

За повечето хора гледката на недоносено бебе е плашеща и дори ужасяваща. Но за хората от Фондацията това са най-красивите, нежни и мънички човешки същества, за които си струва всички заедно да се борим и да им дадем шанс за живот!

Фондация "Нашите недоносени деца" е първата неправителствена организация, създадена в подкрепа на българските недоносени деца и техните семейства.

Мисията е да се подкрепят недоносените бебета и техните семейства, както и да се ограничат преждевременни раждания, да има повече оцелели и здрави недоносени бебета, както и по-спокойни и информирани родители.

Тази година (на 11.12.2014 г.) по традиция ще се проведе Петият благотворителен търг на Дарик радио, в лицето на предаванията „Ники Кънчев шоу”, „Дарик кафе”, спортно шоу „Гонг” и сайтът Gong.bg.  Събраните средства от него Дарик дарява в полза на Фонда за терапии на деца аутисти и на Фондация „Нашите недоносени деца”.

Нека споделим заедно любовта и радостта на Коледните празници и дарим надежда и доброта!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти