Венеция тръпне в очакване на сватбата на Клуни

Венеция тръпне в очакване на сватбата на Клуни
Снимка: Thinkstock

Венеция е под пара, холивудски звезди и папараци от цял свят пристигат с гондоли за събитието на година – сватбата на Джордж Клуни и Амал Аламудин.

Точните планове за сватбата са строго пазена тайна, не се потвърждава дали церемонията ще се състои в събота или понеделник, но е ясно, че градът на маските се готви за сериозни празненства през уикенда.

"Всички във Венеция говорят за Клуни, момичетата са особено развълнувани, те ще се наредят покрай канала, за да го видят", казва гондолиерът Бруно Бартолини, според когото се очертава фантастично парти.

"Градът е блокиран, защото те ще използват големия канал, но какво значение има, няма нищо по-хубаво от това да се ожениш във Венеция", заяви Бартолини.

Сред гостите са Брад Пит, Анджелина Джоли, Сандра Бълок и Мат Деймън, които ще отседнат в хотел "Киприано" на остров Джудека, където ще вечерят утре вечер с младоженеца и бляскавата му булка.

Приемът вероятно ще се състои в луксозния седемзвезден хотел "Аман" на Канале гранде, докъдето гостите ще бъдат ескортирани с полицейски лодки, за да бъдат държани на разстояние свръхразвълнуваните почитателки на Клуни и стотиците фотографи.

Бившият кмет на Рим Валтер Велтрони, дългогодишен приятел на Клуни, ще извърши гражданската церемония.

Тя вероятно ще се състои в кметството на града, спиращия дъха дворец Ка`Фарсети от 14-ти век, който се намира срещу хотел "Аман".

Певицата Лана Дел Рей се очаква да пее за 53-годишния Клуни и 36-годишната Аламудин в градината на хотел "Аман", оазис, откъснат от оживлението покрай канала, където скутерите ще бъдат забранени, така че зяпачите да бъдат сведени до минимум.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти