Робърт Де Ниро разкрива семейни тайни

Робърт Де Ниро разкрива семейни тайни
Снимка: Getty/Images

Актьорът Робърт Де Ниро, познат на публиката със силните герои, в които се превъплъщава, и успешните си филмови роли, показа пред хората една по-различна страна от личността си.

Пред списание "Аут" звездата за пръв път разказа подробности за вече покойния си баща и за хомосексуалната му ориентация.

Потрепвайки, Робърт посрещнал екипа на списанието в студиото на артистичния си баща в Ню Йорк, което той успява да запази вече 20 години.

На 71-годишна възраст Де Ниро старши губи битката с рака и през май 1993 г. умира. Талантлив художник, той създава творби по модела на Матис, които Робърт младши се опитва да върне към живота, популяризирайки работата му.

Актьорът разказва историята на баща си в нов документален филм "Споменът за един артист", чиято премиера ще бъде на 9-ти юни.

В лентата звездата се опитва да запознае хората с истинската същност на покойния си родител.

"Той вероятно е бил в конфликт със своята сексуалност, бидейки от това поколение. Особено от този малък град в северната част на щата.

Аз не бях много наясно с него, иска ми се да бяхме говорили повече за него. Майка ми не искаше да говори за нещата по принцип, а когато си на едни определени години, те дори не са ти интересни", споделя в откровената си изповед Де Ниро.

Въпреки че не са живели заедно, актьорът и баща му са имали много силна връзка.

"Ние не бяхме от типа баща и син, които играят бейзбол заедно, както можете да предположите. Но ние имахме силна връзка, не бях много с него, защото той и майка ми се разделиха, а после се разведоха. Напомням за него по един определен начин", добавя звездата.

Едно от признанията, които правят актьора особено емоционален, е, че неговото име става много по-известно и разпознаваемо от това на баща му.

"Ставам емоционален, но сексуалността на баща ми не е нещо, с което той се е борил. Мисля, че вече е време.

Ако започнеш да правиш нещо, трябва да го извървиш до самия му край. Не можеш да скриеш нищо. Това е целият смисъл – цялата истина", заключва Де Ниро.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти