
Техники
Избери категория
-
Постна питка с тиква
Содените питки са традиционен хлебен вариант по време на пости и то не само защото са вкусни, а и... -
Как се прави: Пълнен никулденски шаран
Рецептата е класическа, шаран от около 1,4 кг., с уханна плънка от ориз с канела, орехи и... -
Как се прави: Домашен сусамов тахан
Необходими продукти: 240 г сусам 80 мл олио от гроздови семки (слънчогледово олио или зехтин)... -
Как се прави: консервиране и съхраняване на чесън
Необходими продукти: 1 кг чесън 1,5 л вода 500 мл бяло вино 20 г риган олио Начин на... -
Как се прави: Кисело зеле
Киселото зеле е традиционна зимнина за българина. Освен, че притежава чудесни вкусови качества и... -
Как се прави: Хляб с вино и орехи
Попаднахме на една изключително интересна рецепта за хляб с вино и орехи. Става въпрос за...