Панирани хапки с шунка и кашкавал

В тон с моя кулинарен вкус

Панирани хапки с шунка и кашкавал
Снимка: netinfo
1 от общо 1 гласа

Необходими продукти:
300 г кашкавал
300 г шунка
1 яйце
брашно
галета

Начин на приготвяне:
Нарязваме кашкавала и шунката на малки филийки във формата на квадратчета.

Между две плочки кашкавал поставяме едно парченце шунка.

Потапяме за малко хапките в ледена вода.

След това ги овалваме хубаво в брашно, но не трябва да има места без брашно, после в разбито яйце и накрая в галета.

Пържим ги в силно загрято олио от двете страни до златисто.

Когато ги извадим от тигана, ги поставяме върху домакинска хартия или салфетка, за да се отцеди излишната мазнина.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти