Знам какво НЕ направи миналото лято

жена лято дневен
Снимка: iStock

Здравей, забраванке! Пиша на "ТИ", защото знам най-голямата ти тайна!

Точно така! Ти не подозираш за моето съществуване, но аз знам почти всичко за теб. Всъщност, грешка.

Знам всичко за теб!

Знам, че миналото лято НЕ си даде достатъчно почивка! И след това съжаляваше цялата есен и зима...

Знам, че макар да не си почина достатъчно, се претоварваше от работа (включително такава, която изобщо не е спешна и важна), но ти все пак някак си беше наумила, че трябва да се занимаваш с 34823923499 задачи...

Подготви се за лятото според зодията си

Знам, че миналото лято така и не се осмели да направиш онази промяна с живота си, за която мечтаеш поне от 2014-та...

Знам и още, че миналото лято обърна внимание и обгрижи всички в семейството, но забрави най-важния му член - ТЕБ!

Знам, че все се канеше да отидеш на дългожелания от теб морски педикюр, но така и не откри време (защото отново се беше заринала със сума ти ангажименти и се беше захванала да удовлетворяваш желанията на всичките ти близки!) И си ходи цяло лято с набързо лакиран за 10 минути в банята палец на крака, на който половината цвят бе извън нокътната плочка...

f
Снимка: iStock

Знам, че нито веднъж не успя да намериш време да излезеш с приятелките от гимназията или от университета, въпреки че все се разбирахте "да се видите тия дни".

Знам, че миналото лято НЕ си купи онази жълта рокля на цветя, която заглеждаше цял юли на витрината на магазина, покрай който минаваше всеки ден...

Знам и че не успя да свалиш онези 4 килограма, които всяко лято си казваш, че "този път вече колкото и да е тежко положението ще смъкнеш".

f
Снимка: iStock

Знам, че точно преди година се упрекваше за пореден път колко лоша майка и съпруга си, защото все не ти стига времето за нищо... А ти си скъсваше задника от работа и от това да се стараеш да угодиш на всички у дома.

Знам, че макар да откри време да отидеш на море за кратко, покрай желанието всички около теб да са добре намазани със слънцезащитна козметика, забравяше да нанасяш такава на самата теб! Което си е престъпно по законите на UV протекцията!

Знам всичко това и много още, но сега искам да ти кажа друго...

Какво да очаква всяка зодия от лятното слънцестоене

Вземи си поука, мила! И ако това лято вече си завила по този коловоз на ежедневието, имаш предостатъчно време да се поправиш. Виж, цялото лято е пред теб!

А колкото до мен (ако все още се чудиш откъде знам толкова много за твоя живот)... Скъпа, аз съм твоето разумно подсъзнание!

И да, няма да спра да те "ръчкам", докато не поемеш по правилната лятна посока - онази, в която се стараеш да правиш живота си приятен и прекрасен във всеки миг, във всяка секунда от съществуването на твоята Вселена. Само така той ще бъде такъв и за твоите близки, които са около теб.

С обич, подсъзнанието ти

Автор: подсъзнанието на Edna жена

f
Снимка: iStock

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти