ТЕСТ: Нарисувайте три кръга и разберете дали сте в миналото, настоящето или бъдещето

кръг
Снимка: iStock

През 1967 г. професорът по психология Том Котъл разработва един необичаен тест. С помощта на само три кръга той успява да анализира какво мисли човек за своето минало, настояще и бъдеще, как те влияят на живота и емоционалното му състояние. По този начин, чрез тайните на подсъзнанието, той разкрива зависимостта на хората от различни събития.

Лесният графичен тест показва в кой момент човек реално е "заклещен", подсказва какво му пречи да се развива в работата или личните отношения, къде са насочени ресурсите му. Простата рисунка помага да се разбере дали някой гледа напред към бъдещето или живее с изгубените мечти от миналото.

Как да направим графичния тест на Котъл?

За да направите теста, ви е необходима спокойна обстановка без дразнители и разсейващи фактори. Вземете празен лист хартия и започнете спокойно да си припомняте миналото си и по-специално - най-важните събития, факти и срещи. След това си представете живота си в настоящето - какво се случва напоследък, как се чувствате? Накрая се замислете за бъдещето - избройте мислено плановете, чието осъществяване е важно за щастието и успеха ви.

Сега пренасете всеки от трите периода на хартия под формата на кръг. Накратко – нужно е да нарисувате три кръга, които символизират вашето минало, бъдеще и настояще. Нарисувайте ги с каквато искате големина и ги подредете върху листа както сметнете за добре. Кръговете могат свободно да се пресичат, да са на разстояние и дори да се намират един в друг.

Научете в галерията как можете да дешифрирате теста и да разберете значението на нарисуваните от вас кръгове:

Какво ни разкриват кръговете от теста на проф. Котъл?

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти