Тест: Изберете си място на дървото и открийте скритите си емоции и желания

емоции
Снимка: iStock

Винаги е интересно да разберем някои дълбоки аспекти на своята личност, както и да научим как и къде се вписваме в света около нас.

Днес ви предлагаме да направите този кратък психоемоционален тест, разработен от известния британски психолог Пип Уилсън.

Уилсън e експерт по емоционална интелигентност и учене чрез преживяване. Той създава теста с дървото, за да помогне на деца, млади хора и възрастни да осъзнаят своите чувства и емоции.

Този тест ни помага да разпознаем и засилим емоциите и до известна степен да разберем социалния си статус в обществото. Целта му е да помогне на хората да увеличат максимално собствения си потенциал и да постигнат баланс в живота.

За да направите теста, трябва само да погледнете картинката долу. Дървото представлява познато място или обстановка като училище, работно място, вашето семейство или приятелски кръг. Всяка фигурка на дървото символизира различни емоции и чувства чрез позицията и езика на тялото си.

Трябва да изберете две от човечетата, които стоят на дървото и са номерирани с числа от 1 до 21. Първият ви избор трябва да е фигурката, с която се идентифицирате, а вторият – какъв ви се иска да станете в бъдеще.

По този начин първото число ще разкрие какви са емоциите ви в момента и как ви виждат околните, докато второто избрано число ще покаже към какво състояния на духа несъзнателно се стремите.

Запомнете номерата, които сте избрали, и разберете в галерията какво разкрива за вас този тест:

Скритите емоции и желания, които разкрива тестът с дървото

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти