Тестът на Роршах: открий какво мислят другите за теб чрез тайните на подсъзнанието

r
Снимка: iStock, Getty

Какво мислят другите за мен? Въпрос, чийто отговор може би никога няма да узнаем, а може би дори не искаме да узнаем. Въпреки това той понякога ни тормози и вълнува. Психологията ни е дала инструменти да получим отговор на този въпрос чрез потапяне в дълбините на подсъзнанието ни.

Ако не ви е страх да разберете какво е мнението на останалите за вас и вярвате в силата на психологията, предлагаме ви да направите теста на Роршах. Резултатът наистина ще ви изненада.

Този тест е разработен преди почти 100 години. Психодиагностикът Херман Роршах го провежда през 20-те години на миналия век, но той не е загубил своята актуалност и до днес.

Това е психологически тест, който оценява основните качества на характера на човека. Такива тестове ни помагат да идентифицираме емоционалните и поведенчески аспекти, които са по-изразени при всеки човек.

С помощта на днешния психологически тест ще можете да разберете как ви възприемат другите. Достатъчно е да погледнете изображението по-долу и да отговорите какво сте видели в първия момент. Погледнете го само за няколко секунди, за да получите най-точния резултат. Недейте да се вглеждате и да търсите допълнителни детайли - това може да направите по-късно. Честността е важна в личностния тест.

е
Снимка: Getty

Подобни тестове, разбира се, не са 100% точни, но определено са полезни и интересни. Това е своеобразен помощник в процеса на самоанализ и самоосъзнаване. Информацията, получена от теста, ще ви помогне да разберете себе си по-добре.

Е, какво видяхте първо на снимката? Значението на видяното ще откриете в галерията ни: 

Тестът на Роршах: открий какво мислят другите за теб (РЕЗУЛТАТИ)

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти