Здрава и женствена: Салма Хайек разкри как поддържа фигурата си

салма хайек
Снимка: Getty

Салма Хайек не е от жените, които се подлагат на изтощителни диети, за да станат изключително слаби. Тя харесва женствената си фигура и съчетава добре балансираното хранене с контрол над порциите. Това очевидно действа безотказно за фигурата на Салма, защото тя е от най-изкусителните жени в Холивуд.

Латино дивата признава, че има пищни бедра и задни части, както и че ежедневно се бори с целулита, но това съвсем не ѝ пречи да си похапва свинско месо и да пие червено вино.

Салма Хайек на премиерата на „Домът на Гучи“ в Ню Йорк

Когато иска да свали килограми и да прочисти организма си от токсините, Салма Хайек залага на детоксикиращите напитки, научихме от Gotvach.bg, като пробва различни и изцяло натурални сокове от биопродукти.

Основното в детоксикиращата диета е замяната на трите хранения с 6 вкусни прясно изцедени напитки от свежи биохрани в продължение на 3 дни. Спират се алкохолът и кофеинът, пие се много вода. Салма Хайек завършва прочистващата програма с йога.

През останалото време, когато Салма не е на диета, тя спазва непрекъснат режим. Всяка сутрин пие минерална вода на гладно, за да прочисти организма си и да го тонизира.

Ползите от това да започвате деня с вода с лимон

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти