Вижте порасналата дъщеря на Салма Хайек, която вече е красива тийнейджърка

Салма Хайек Валентина Палома
Снимка: Getty

Салма Хайек рядко поставя дъщеря си в светлините на прожекторите, но премиерата на новия ѝ филм „Вечните“ направи изключение.

55-годишната актриса се появи в компанията на своята 14-годишна дъщеря Валентина Палома на червения килим в Лос Анджелис. Последният път, в който двете присъстваха заедно на светско събитие, момичето беше 7-годишно.

Салма Хайек показа порасналата си дъщеря

Майка и дъщеря координираха визиите си в черно, обличайки дрехи на луксозната група Kering – собственост на съпруга на Хайек, Франсоа-Анри Пино – която притежава марките Gucci, Yves Saint Laurent и Bottega Veneta.

Валентина позираше пред фотографите в мини рокля на точки от Saint Laurent, докато майка ѝ беше заложила на рокля Gucci с дълбоко деколте и странична цепка, която разкриваше златиста подплата, отбелязват от Entertainment Tonight.

В дългоочаквания филм на Marvel „Вечните“ Хайек играе духовния лидер Аджак, описван като герой с майчино сърце, чиято „сила е лечебна“.

„За мен това е шок в много отношения“, споделя Хайек за ролята си на супергерой. „Самият факт, че на 50 години играя герой, екшън герой, в семейство Marvel. И на всичкото отгоре, преди това е бил мъж, когото са решили да превърнат в жена. Искам да кажа, ако някой ми беше казал това преди пет години, щях да се смея толкова много. Но ето ни! Всичко е възможно“, казва актрисата за промяна в образа, чийто оригинал от комиксите е мъж.

А какво смята 14-годишната Валентина за своята майка, която вече може да гледа като супергерой? „Готина е“, споделя тя пред Entertainment Tonight.

Премиерата на „Вечните“ събра не само съзвездие от актьори, но и техните близки. Анджелина Джоли бе взела със себе си своето семейство, а повече за това прочетете тук ► Гордостта на мама: Анджелина Джоли се появи на премиерата на „Вечните“ с петте си деца

Анджелина Джоли с петте си деца на премиерата на „Вечните“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти