Ако искаш на 56 да изглеждаш като Салма Хайек, яж нейната вълшебна супа! (РЕЦЕПТА)

Когато божествената Салма Хайек решава да сподели с нас, простосмъртните, как изглежда толкова зашеметяващо на 56, всички мълчим, слушаме, записваме и... ядем костен бульон!

Точно така - тайната за стройната фигура на латината се оказва т.нар. "бульонна диета", в която похапваш супичка, в която се е варило месо, но и кости. Може да не звучи много апетитно, но всъщност е ужасно питателно и подходящо за отслабване.

Този уникален със своите свойства бульон е много лесен за правене, но дава страхотни резултати. Питайте Салма, която между другото изглежда ето така (!!!) : 

Хапването на бульон е ключово за всеки, който е на ниско въглехидратна диета, както и на протеиновата Палео диета. Ако искаш да се храниш по-здравословно и да живееш по-здравословно, бульонът от кости е идеалната начална стъпка. Той съдържа желатин, който подпомага образуването на колаген и намалява бръчките, целулита и заздравява кожата, ноктите и косата. Желатинът е много полезен и за храносмилането.

Бульонът действа върху храносмилателната система по успокояващ начин и се абсорбира без проблеми.

Този режим е направен така, че е нужно само 2 дни в седмицата да си правите бульон. Няма значение кои дни ще бъдат: най-важното е да са два и да не са един след друг.

Снимка: Unsplash.com

Няма значение какъв ще бъде бульонът: от пуйка, пилешки, свински или рибен. Важно е да го варите с костите. Този бульон обогатява тялото с колаген, който се бори с бръчките отвътре по същия начин, по който се бори със слабите стави. И по тялото ви няма да се образуват толкова стрии, докато сваляте килограми.

Ако ви заинтригувахме с този вълшебен бульон на Салма Хайек, ви предлагаме и рецептата за него в галерията!

Рецепта за супата на Салма Хайек

Препоръчваме да се консултирате със специалист, преди да предприемете каквато и да е диета или режим.

Още за четене:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти