Салма Хайек едва не намира смъртта си заради COVID-19: „Предпочитах да умра у дома“

Салма Хайек
Снимка: Getty

Салма Хайек признава, че все още се възстановява след почти смъртоносно боледуване от коронавирус.

В разговор за списание Variety 54-годишната актриса за първи път разкрива, че се е сблъскала с COVID-19, усещайки симптомите преди година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Според думите на мексиканската звезда нейното дишане се е влошило толкова сериозно, че ѝ е било препоръчано хоспитализиране.

„Моят лекар ме молеше да отида в болница, защото бях толкова зле. Казах: „Не, благодаря. Предпочитам да умра у дома“, разказва тя пред Variety.

Хайек, която е и майка на 13-годишната Валентина, прекарва седем седмици изолирана в стая от дома си и дори бива поставена на кислородно дишане.

Макар досега да не е споделяла публично за битката си с вируса, звездата признава също, че година по-късно все още не е възвърнала напълно енергията, която е имала преди.

Откровенията на Салма най-вероятно са изненада за нейните почти 18 милиона последователи в Instagram, където тя е постоянен източник на позитивна енергия по време на пандемията, отбелязват от HELLO!.

Освен стари снимки със свои колеги и приятели като Пенелопе Крус и Дженифър Анистън, през изминалата зима актрисата често публикуваше и свои кадри по бански, на които изглеждаше в чудесна форма. В една от публикациите тя е в компанията на дъщеря си и своя съпруг, френския бизнесмен Франсоа Анри-Пино.

Вижте тук още от изкусителните снимки на Салма Хайек по бански >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти