Каква тайна крият изкусителните снимки по бански на Салма Хайек в Instagram

Салма Хайек
Снимка: Getty

Подобно на мнозина, които прекараха по-голяма част от 2020 г. в изолация, Салма Хайек признава, че ѝ е струвало доста усилия, за да се чувства добре в кожата си.

54-годишната актриса често ни изумява с вида си по бански, който демонстрира със снимки в Instagram. Ексклузивно за изданието Entertainment Tonight тя споделя, че това е резултат от доста старание.

Носителката на „Оскар“ нарича тези кадри „освобождаващи“ и раказва: „Трябваше да отслабна много и да тренирам, за да вляза в биниките към края на миналата година“, като отбелязва, че се е снимала доста, след като е стигнала до размера, който е искала.

Вижте тук още от спиращите дъха снимки на Салма Хайек по бански >>>

„Радвам се, че направих много снимки, нямам срам от това, защото беше първата седмица от ваканцията“, казва Хайек и се шегува: „Но след тази първа седмица измина и когато чух, че всички се връщат под карантина, започнах да ям отново.“

Това не ѝ пречи да споделя стари кадри от своята почивка. „Запазих снимките си, днес не съм в същото състояние, но изпращам любов на всеки две седмици“, споделя тя. „Ще пусна още една. Почти съм ги изчерпала.“

„На хората им е писнало от това, но ще им позволя да си починат. Ще си помислят, че нося бикини всеки ден. Не, всички са от едно и също място“, признава актрисата.

Вижте тук още от спиращите дъха снимки на Салма Хайек по бански >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти