Любов, по-жива отвсякога: Салма Хайек и Франсоа Пино подновиха брачните си клетви

Салма Хайек и Франсоа Пино
Снимка: Getty

Салма Хайек и съпругът ѝ – бизнесменът Франсоа-Анри Пино, наскоро се насладиха на екзотична почивка, на която актрисата е получила приятна изненада.

Мексиканката сподели за подновяването на брачните клетви в Instagram, където публикува няколко снимки наведнъж. От написаното става ясно, че единственото, което Хайек би променила у преживяването, е дрехата, в която я заварва изненадата:

„Лятото е към края си, а моят най-хубав момент е, когато съпругът ми ме изненада с подновяване на клетвите ни – не съм облечена с нещо, което бих носила на сватбата си, но ми беше казано, че отивам на СПА!“

Актрисата и бизнесменът имат дъщеря Валентина, родена през 2007 г., а две години след това двамата се женят в Париж. Два месеца по-късно организират още една церемония – този път във Венеция.

Салма Хайек и Франсоа Пино
Снимка: Getty

В интервю за ET през 2016 г. Салма Хайек споделя, че съпругът ѝ все още я кара да се чувства привлекателна, но не това според нея е най-важното в една връзка: „Не е успехът в това или онова, парите или красотата. Какво, ако си наистина красива, а не си обичана? Това няма да ме направи щастлива. Това, което ме кара да се чувствам така, е семейството ми. То е най-голямата ми благословия.“

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти