Бракът на Салма Хайек, който „уплашил“ околните

Салма Хайек
Снимка: Getty

Салма Хайек пази дискретност около брака си с френския милиардер Франсоа Анри-Пино, но в ново интервю повдига завесата на личния си живот.

52-годишната мексиканска актриса е на априлската корица на списание „Town and Country”, където освен с фотосесия, смайва с някои признания.

„Редица хора са много шокирани, че се омъжих за този, за когото съм омъжена. Но това е просто проява на расизъм. Те не могат да повярват, че тази мексиканка се е сдобила с живота, който има, и се чувстват некомфортно около мен“, споделя Салма Хайек.

Със съпруга си са женени вече от 10 години, но актрисата предпочита да не разказва как са се запознали. „Историята е много романтична и невероятна, но си е моя. Не искам да я тиражирам, придавайки си вид на интересна“, заявява тя и нарича Франсоа Анри-Пино „най-добрият съпруг на света“. „С него съм такава, каквато съм, и не усещам, че някой се опитва да ми налага граници.“

Салма Хайек смята, че дължи успешния си брак на факта, че е от хората, които „разцъфват късно“, и възрастта, на която среща съпруга си. Тогава мексиканката е на 39 г., а две години по-късно ражда дъщеря си Валентина, вече 11-годишна. Актрисата казва, че зрелостта я е направила „по-добра майка“ и признава още, че не се е възползвала от хирургични намеси.

Салма Хайек
Снимка: Getty

Следващата роля на Салма Хайек е в трилъра “Hummingbird Project”, където играе магнат, конкуриращ се със свой бивш служител (Александър Скарсгард) и неговия братовчед (Джеси Айзенбърг). Първоначално влиятелният главен герой е бил мъж, но режисьорът Ким Нгуен променя сценария и споделя: „Салма притежава сила, която владее. Тя те гледа право в очите, когато става въпрос за работа.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти