В този тежък период: Кой се грижи за децата на Кейт и Уилям?

От момента, в който принц Уилям започна да се среща с Кейт Мидълтън преди две десетилетия, той даде да се разбере, че връзката му със свекърите не подлежи на обсъждане. 

Оттогава сплотените Мидълтън са интегрирани в лоното на кралското семейство и са поканени на ключови събития, диамантени и платинени юбилеи на покойната кралица и коронацията на краля. 

Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън

Сега майката на Кейт Карол се превърна в „движещата сила“, тъй като семейството помага в грижите за принца и принцесата на Уелс след диагнозата рак на Катрин. 

69-годишната Карол живее със съпруга си Майкъл в имение за £4,7 милиона в село Бъкълбъри, което е на 32 мили от Аделаида Котидж, дома на Уелс в Уиндзор Хоум Парк. 

Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска особа?

След като Кейт пусна трогателното си видео съобщение, в което разкрива, че е подложена на превантивна химиотерапия, семеен приятел разкри, че Карол много им помага. 

„Карол е движещата сила, поддържаща семейството с тихо и максимална скромно“, каза източникът пред The Independent. „Тя води децата на училище, на спортни мачове и им оказва безкрайна подкрепа“ 

Най-добрите модни моменти на Кейт Мидълтън в зелено

Ингрид Сюард, главен редактор на списание Majesty, каза: „Карол и Майкъл са също толкова семейство за Уилям, колкото и за Катрин. Принцът обича Карол да е наоколо, за да помага, тъй като тя е с децата от самото начало и е лесно и успокояващо да имаш нейната безценна помощ” 

Изминаха 18 години, откакто Кейт направи първата си официална публична изява в Кралската военна академия, Сандхърст. Тогава Уилям изпрати покана само на приятелката си, а и на нейните родители Майкъл и Карол, които седяха с нея на първия ред на трибуната. 

Преди кралския живот: как изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си поиска

Оттогава двойката е канена на множество исторически събития. 

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти