Всяко зло за добро: Как раздялата на Кейт и принц Уилям я подготви за бъдеща кралица

Преди много време принцът и принцесата на Уелс, които днес са щастливо женени, преживяха публична раздяла през 2007 г. - приблизително пет години след началото на връзката им.

Кейт, която след годежа си с Уилям призна, че тогава „не е била много щастлива“, по-късно сподели, че кратката раздяла - около три месеца - се е оказала за добро.

„Всъщност тя ме направи по-силен човек“, каза тя. „Откриваш неща за себе си, за които може би не си подозирал. Мисля, че когато си по-млад, можеш да бъдеш силно погълнат от една връзка. Наистина оценявам това време и за себе си, въпреки че тогава не го мислех.“

Въпреки че Кейт е била нещастна, тя не го е показала - и стоицизмът ѝ по време на този труден период през 2007 г. може би просто е затвърдил ролята ѝ на бъдеща кралица в очите не само на Уилям, но и на цялото кралско семейство, съобщава The Daily Express. Кейт използва това време, за да запълни календара си със светски събития, но и - което е още по-важно - да запази пълно мълчание за връзката си с Уилям. Това поведение я направи „безпогрешна“ за ролята на „бъдещата кралица“, казва пред Express Кинси Скофийлд, основател и създател на ToDiForDaily.com.

„Кейт вероятно е била сигурна, защото, въпреки че е смятана за обикновен гражданин, [Кейт и Уилям] са били заедно за значителен период от време“, казва Скофийлд. „Кралското семейство знаеше, че тя е добро момиче, знаеше, че не говори с медиите, защото между тези раздели тя беше толкова стоически настроена и си държеше устата затворена, а на всички нейни снимки по време на раздялата тя гледа напред. Просто се държеше толкова добре по време на върховете и спадовете на връзката си с Уилям, което неизбежно доведе до техния брак.

„Това превърна Кейт в сигурна личност - тя беше създадена да е бъдещата кралица“.

Уилям също призна за раздялата им през 2007 г., като заяви, че двамата с Кейт са се „опитвали да намерят своя път“. В крайна сметка двамата намериха отново пътя един към друг, а останалото, както се казва, е история... в процес на създаване. След сватбата си през 2011 г. те посрещнаха три деца и са смятани за бъдещето на монархията.

„Беше просто малко пространство“, казва Уилям за раздялата. „Получи се за добро.“

Любовната история на Кейт и Уилям в снимки

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти