Каменно лице: Тъжната причина, поради която Били Айлиш не се усмихва на снимки

Въпреки че е в много крехка възраст, Били Айлиш е една от най-известните жени и автори на песни на планетата в момента. 22-годишната изпълнителка с ангелски глас винаги е успявала да привлича фенове с уникален музикален стил, който лесно се разпознава и се отличава от всички останали.

Феновете може да си помислят, че възможността да върши работата, която винаги е искала да върши, ѝ носи постоянно щастие и че тя няма как да спре да се усмихва, но Били изглежда е едно от изключенията. Оказва се, че независимо как се чувства наистина, Били никога не се усмихва на снимки ... и то поради много тъжна причина.

Били Айлиш - красива, дори и без усмивка

Били Айлиш споделя своята несигурност с феновете

Били в миналото често е била откровена с феновете си за начина, по който гледа на тялото си. Едно от многото неща, които е казала, е, че пандемията от COVID-19 е допринесла да се запита коя е тя всъщност по отношение на това как изглежда.

Тя е споделяла в социалните медии за това как мрази папараците да правят снимки на нея и други известни личности от неблагоприятни ъгли и също как не харесва това хората да редактират снимките си, за да изглеждат напълно различно.

Фактът, че Били е повече от открита за постоянната си борба с образа на тялото ѝ, което е довело до нейните проблеми с психичното здраве, помага на хората да се свържат с нея и вероятно е причината тя да има толкова много фенове.

Защо Били Айлиш не се усмихва на снимки?

Обикновено, когато някой ви снима или си правите селфи, изглежда доста обичайно да се усмихвате на тези снимки. В обществото има тенденция да се възприема, че това е социално приемливото нещо и че да изглеждаш нещастен на снимки не е добре.

Били обаче обича да пренебрегва тези така наречени „правила“ - нещо, което е много очевидно във всичко, което прави. Това наистина личи в нейната музика и е повече от вероятно именно това да е сред причините тя да оглавява класациите на Billboard с редица различни хитови песни на толкова ранна възраст.

Тя не само разбива правилата, когато става въпрос за музика, но също така изглежда, че следва стъпките на Виктория Бекъм, като не иска да се усмихва на снимки. Всъщност нейният дебютен албум се казва „Don't Smile At Me“ ("Не ми се усмихвай"), така че от това може да се предположи, че Били не обича да се усмихва в никакъв случай.

Били казва в интервю за списание Harper's Bazaar по времето, когато излезе нейният първи албум, защо тя никога не се усмихва и причината е в много отношения сърцераздирателна, но също така обяснява нейната личност наистина добре.

В интервюто тя разкрива, че когато се усмихва, това я кара да се чувства „слаба, безсилна и малка“. Тя не посочва точната причина защо усмивката я кара да се чувства по този начин. Въпреки че това може да не е много популярно мнение, все пак някои хора биха се припознали в него.

Тя също така споменава в интервюто, че не ѝ харесва, когато върви по улицата и някой ѝ се усмихва, защото смята, че учтивото нещо е тя да се усмихне в отговор. Като се има предвид, че Били не обича да се усмихва, напълно разбираемо е защо би чувствала твърде голям натиск да го направи.

Нейната мотивация зад това е, че не ѝ харесва липсата на контрол върху факта, че това се възприема като социално приемливото нещо, което трябва да се направи, и че тя би предпочела да се чувства контролираща действията си, вместо просто да прави нещо, защото обществото ѝ казва.

Били признава, че се чувства така, сякаш ако не се усмихне на някого, веднага е възприемана като ужасен човек, но феновете на певицата ще знаят, че това просто не е така.

Били Айлиш за безпокойството и психичното здраве

Това, че Били не иска да се усмихва на снимки или на минувачите, може да има нещо общо с факта, че тя се е сблъсквала с много психични проблеми през живота си, включително тревожност. 

Въпреки че тя е преодоляла някои от по-тежките борби, които е имала с психичното си здраве, това все още е нещо, с което вероятно ще трябва да се справя до края на живота си.

Нейното застъпничество за хората с проблеми с психичното здраве е една от причините мнозина да намират Били и нейната музика за такава утеха.

Били Айлиш - красива, дори и без усмивка

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още от категория "Известни":

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти