Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините

Днес Дженифър Гарнър, една от най-ярко светещите дами в Холивуд, чества своя 52-ри рожден ден. За това време тя успя да се превърне в истинска звезда и пример за подражание със своя неоспорим талант и стил. Нека си припомним нейните най-значими роли и да видим как се промени тя през годините. 

Дженифър Гарнър e родена на 17-ти април 1972 година в Хюстън, Тексас. Тя започва кариерата си в телевизионния сериал "Фелисити" през 1998 година, след което става известна с участието си в сериала "Наричана още" (2001-2006), за който печели и награда "Златен глобус".

През годините Дженифър се утвърждава като успешна киноактриса с роли във филми като "Събудих се на 30" (2004), "Електра" (2005), "Джуно" (2007), "Денят на Св. Валентин" (2010), "Клубът на купувачите от Далас" (2013) и много други.

Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините

Отличава се не само с актьорските си постижения, но и с работата си за различни благотворителни каузи и като защитничка на правата на децата. Тя активно се занимава с хуманитарна дейност и доброволческа работа.

Дълги години тя беше омъжена за актьора и продуцент Бен Афлек. Те се запознават през 2000 година на снимачната площадка на филма "Пърл Харбър" и сключват брак през 2005 година. Имат три деца заедно - две дъщери, Вайълет и Серафина, както и един син на име Самюъл.

След десет години на брак, Дженифър Гарнър и Бен Афлек обявиха раздялата си през 2015 година, а краят на брака им официално беше обявен през 2018 година. Въпреки раздялата, те се стремят към съвместно родителство и са в прекрасни отношения. Гарнър дори се разбира чудесно със сегашната половинка на Бен - певицата Дженифър Лопес.

След развода си Дженифър Гарнър продължава да бъде ангажирана с работата си като актриса, благотворителка и майка, като изглежда, че е намерила чудесен баланс между личния и професионалния си живот.

Спомен за edna любов: романтичните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти