Дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър вече се представя с име на момче

15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, която е кръстена Серафина Роуз, направи първата си официална поява под ново име.

Тийнейджърката вече иска да бъде наричана Фин. Това стана ясно по време на възпоменателна служба за бащата на Дженифър миналия уикенд.

Облечена в черен костюм с панталон и елегантна прическа, Фин се представи с новото си име, преди да прочете библейски стих пред събралите се в църквата в Чарлстън, Западна Вирджиния в събота.

► Дженифър Гарнър разкри защо е забранила социалните мрежи на децата си

Фин беше заснета с нова късо подстригана коса още през февруари тази година, но погребението на нейния* дядо е първият път, когато детето на топ актьорите се представи публично с ново име.


* местоименията, които се използват в английския език като полово неутрални, са "they | them" ("те | тях")

Възпоменателната служба, предавана на живо във Facebook, беше в памет на бащата на Дженифър Гарнър, Уилям Джак Гарнър, който почина седмица по-рано на 85 години. Дженифър обяви смъртта на Били в Instagram в сърцераздирателна публикация миналия понеделник, като каза, че той си е отишъл спокойно.

"Здравейте, казвам се Фин Афлек“, заяви момичето.

Фин е второто дете на бившата двойка Гарнър и Афлек, като по-голямата ѝ сестра е Вайълет Ан, на 18, а брат им е 15-годишният Самуел.

Актьорите се разделиха през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г., но поддържат приятелски отношения.

През 2022 г. Афлек се ожени за Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Еме Марибел Мюниц също използва полово неутрални местоимения и оттогава е близка с Фин като своя доведена сестра.

Първите намеци за новото име на тийнейджърката дойдоха няколко дни по-рано, когато Фин беше заснета да прегръща майка си Дженифър Гарнър за сбогом на спирката на училищния автобус в Брентууд, Ел Ей. На снимката името „Фин“ може да се види избродирано върху раницата на момичето.

Тийнейджърката от години носи къса прическа и редовно се снима в по-мъжки дрехи.

15-годишната Фин е само едно от няколкото деца на знаменитости, които определят своята самоличност полово неутрално.

Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините

Джей Ло за първи път публично назова Еме с местоимението "те" пред тълпата на гала на Blue Diamond Foundation на LA Dodgers, където двете пяха през юни 2022 г.

В интерес на истината много холивудски знаменитости през годините са подкрепили своите деца да изразяват своя пол по свое усмотрение. Продължете в галерията и вижте кои са те:

Кои звезди подкрепиха своите полово неутрални деца?

 

 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти