Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?

Българското си е най-хубаво. Сигурно в редица моменти в живота ви сте си го казвали в различни ситуации. Както за природата и храната, това твърдение се отнася със същата сила и за българските мъже.

Е, някои дами може и да искат да поспорят по този въпрос, но колекцията от български красавци, която ще ви представим днес, се произнася нагледно.

8 известни мъже, които станаха още по-секси като татковци

Миналата седмица попитахме в социалните мрежи нашите читателки един въпрос - "Кой е най-сексапилният известен българин в момента?". Знаехме си, че няма да ни разочаровате и ще дадете своето искрено мнение. Това ни помогна да оформим днешния секси списък.

Искаме да изкажем и умилението си от една сладка подробност. Някои жени или не бяха прочели внимателно въпроса, или все пак искаха да изразят възхищението си от мъжете до тях, защото кратко и ясно бяха отговорили "Моят мъж".

Струва си да отбележим и едно интересно наблюдение. Както ще забележите, почти всички мъже в краткия ни списък (само с едно изключение) са актьори. Явно българките си падаме по магнетичните и обаятелни представители на тази професия.

Вижте в галерията кои са тези известни господа, които карат пулса на българските жени да се ускорява, придружени от техни цитати, които ги характеризират:

Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти