Лифтинг без скалпел: 3-те най-добри решения

Ако се притеснявате да опитате козметична хирургия, има налични нехирургични опции за лифтинг на лицето, които да ви помогнат да се подмладите. Възползвайки се от тези нехирургични процедури, пациентите могат да изпитат ползите от по-младежкия вид.

Днес ще ви представим три преки пътища към по-стегнатата кожа, които ще намалят появата на бръчки и фини линии.

5-те тайни на хората с перфектна кожа

Инжекции

Течният лифтинг на лицето увеличава жизнеността на кожата на пациента за по-малко от час, използвайки комбинация от инжекционни препарати. Пациентите рядко изпитват дискомфорт или се нуждаят от време за възстановяване, което им позволява да възобновят нормалните си дейности веднага след процедурата. Това лечение е идеално за пациенти, които искат по-стегната, повдигната кожа на лицето, без да се налага да планират време за възстановяване, необходимо след хирургичен лифтинг.

Вашият сертифициран лицев пластичен хирург избира перфектната комбинация от дермални филъри и невромодулатори, за да създаде естетичния външен вид, който търсите. Инжекционният лифтинг осигурява естествено изглеждащи резултати. Всеки ще забележи разликата, но никой няма да разбере как сте го постигнали. 

Лазери

Лазерните процедури може да се използват за създаване на някои от естетическите ефекти на лифтинга на лицето без операция. Чрез нагряване на подлежащия слой на кожата, лазерите използват фокусирани лъчи светлина, за да стимулират естественото производство на колаген на пациента. Тези лазерни процедури могат да помогнат за стягане при леки случаи на отпусната кожа и да подобрят цялостната еластичност.

Трябва обаче да имате предвид, че чести странични ефекти от лазерното лечение са подуване, синини и зачервяване, като всички те се разсейват с времето. За нехирургично стягане на кожата лазерното лечение е отличен вариант. Сесията продължава около час или по-малко. Може да са необходими няколко последващи сесии за оптимални резултати, като решението дали това е подходящо за вас ще вземе вашият сертифициран лицев пластичен хирург.

Конци

Резорбируемите конци за повдигане на отпусната кожа са отличен вариант за пациенти, които искат да имитират резултатите от лифтинг на лицето без операция. Нишките ще останат сигурно на място в продължение на 4-6 месеца и след това бавно ще се разтворят, като същевременно стимулират производството на вашия естествен колаген. Именно колагенът е отговорен за плътната и стегната кожа.

Нишките осигуряват бърза процедура с незабавни резултати. Пациентите могат да се върнат към нормалните си дейности в рамките на няколко дни след лечението, изглеждайки по най-добрия начин. Конците могат да се използват за всякакви проблемни зони на лицето.

Кой е най-добрият тип нехирургичен лифтинг на лицето?

Всяка от тези нехирургични процедури за лифтинг на лицето са от полза за пациентите по различен начин. Най-добрият вид нехирургичен лифтинг за вас зависи от вашите индивидуални нужди и желания. Консултацията ви с вашия сертифициран лицев пластичен хирург ще включва обсъждане на това, което търсите и решението ще бъде взето съвмествно от вас двамата, за да получите възможно най-добрите резултати.

Ако основният ви проблем е отпусната кожа, лазерното лечение може да е най-доброто за вас. Ако искате да повдигнете конкретни зони от лицето си по определен начин, конците могат да бъдат най-добрият избор. Инжекционните препарати пък помагат на хората, които са най-загрижени за възстановяването на обема на чертите на лицето си. Вашият лицев пластичен хирург може също да комбинира няколко метода, за да отговори на вашите специфични нужди и цели. 

Ефективни ли са нехирургическите лифтинги на лицето?

Нехирургичният лифтинг предлага красиви резултати за подмладяване на лицето. Въпреки това е важно да се отбележи, че никое нехирургично лечение не може да замени драматичните, дълготрайни резултати от хирургичния лифтинг на лицето. 

Чудесен начин да вземете решение за пластична операция на лицето е първо да направите нехирургична процедура. Резултатите няма да са вечни, но могат да ви дадат представа как ще изглеждате, без да поемате дългосрочен ангажимент. Ако започвате вашето пътуване към подмладяване на лицето, наблюдаването на ефектите от нехирургичните процедури е чудесно място да започнете!

Коя е идеалната грижа за кожата за всяко десетилетие от живота ви

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти