След невиждан обрат! Михаела и Венци грабнаха победата в "Един за друг" 5

Веселите перничани Михаела и Венци са големите победители в петия сезон на любовно риалити “Един за друг”. Те успяха да обърнат финалната игра в своя полза, въпреки че изоставаха през по-голямата част от изпитанието. Освен победата и чек в размер на 74 344 лв., Михаела и Венци завоюваха и наградата по случай 30-годишнината на NOVA.

За първи път в историята на “Един за друг” отпадналите двойки имаха право да гласуват за любимата си двойка на финала и избраха именно перничаните да си тръгнат със специалното отличие на медията. 

един
Снимка: Nova

Денят за финалистите започна с посещение от бившите им съквартиранти, които дойдоха във Вилата на любовта, за да пожелаят късмет и да окажат подкрепа на фаворитите си преди последното предизвикателство за сезона. След срещата с най-близките си хора от “Един за друг”, Михаела, Венци, София, Тихомир, Елизабет и Йордан получиха трогателни видео послания от своите семейства.

Какво се случва днес с победителите от предишните сезони на "Един за друг"

Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки. Арената на любовта се превърна в изпълнен с препятствия лабиринт. Всяка двойка трябваше да подреди Пътя на любовта, като пренесе 45 плочки през трудно трасе.

Амбициозните перничани Михаела и Венци изоставаха почти през цялото време, но се концентрираха в правилния момент и използваха грешките на своите опоненти, за да достигнат до върха и мечтаното първо място. Младите юристи Йордан и Елизабет натрупаха преднина пред своите съперници, но липсата на внимание ги лиши от победата. Инфлуенсърското семейство на София и Тихомир пък остана на косъм от триумфа, изпускайки своите последни плочки на метри от крайната цел.

един
Снимка: Nova

Победителите от сезон 5 на “Един за друг” Венцислав и Михаела са ексклузивни гости в подкаста “Един без Друг”, където ще разкажат на водещата Денислава Велкова за най-интересните моменти в романтичното предаване. Епизодът с шампионите е вече наличен в NOVA PLAYVbox7 и YouTube. В понеделник победителите ще дадат и първото си телевизионно интервю в “На Кафе”.

В последните 3 месеца най-позитивното телевизионно риалити изкара от зоната на комфорт 13 влюбени двойки, които изпитаха своите отношения и се включиха в щура надпревара. За пета поредна година участниците бяха изправени пред оспорвани предизвикателства и неподозирани емоции, които за пореден път им доказаха, че са един за друг. 

един
Снимка: Nova

Кастингът за сезон 6 на “Един за друг” вече е отворен. Всички желаещи двойки могат да се запишат на nova.bg/casting

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok. Гледайте подкаста “Един без друг” в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти