Лятото идва! Ето как да подготвим кожата си за жегите

Почти е време за лятото и знаете какво означава това — дни на плажа, тропически ваканции и времето на открито! Но след суровия климат през зимните месеци няма съмнение, че кожата ви има нужда от подготовка за лятното слънце.

Лятото е периодът, в който кожата ни изисква специална грижа и внимание. Подготвяйки се за предстоящите слънчеви дни, ние не само грижим се за външния си вид, но и подхранваме и подобряваме здравето на кожата си отвътре навън.

Открийте своя тип стареене и се погрижете за кожата си

Процесът по подготовката не се свежда само до козметични продукти и процедури, но и до вътрешното ни чувство за благополучие. Отказвайки се от стреса и напрежението, които понякога ни преследват през работната седмица, ние предоставяме възможност на кожата си да диша и да се възстановява по най-естествения си начин.

Следователно, преди да пристъпим към списъка със съвети за грижа за кожата, нека се насочим към вътрешното си усещане за хармония и спокойствие. Позволявайки си моменти на почивка и релаксация, ние не само подпомагаме кожата си да изглежда по-добре, но и се зареждаме с енергия и позитивно настроение за предстоящите приключения, които лятото ни предлага.

жена щастие лято
Снимка: iStock

А сега към съветите в нашата галерия:

Ето как да подготвим кожата си за лятото

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти