Писмо до себе си на шест години

писмо дете жена
Снимка: iStock

Илиaна Смилянова

Времето тече не само в една посока - ние обаче така си го представяме и по този начин можем по-лесно, особено ежедневно, да го възприемаме. Времето протича (съществува) напред и назад, във всички посоки едновременно и ни дава възможност да сбъдваме, да сътворяваме себе си и живота си отново и отново във всеки един момент.

Когато общуваме доброволно и добронамерено със себе си във (през) времето, ние се възползваме именно от възможността да се докосваме и свързваме с различни свои версии и да предаваме информация, мисли и чувства, спомени и мечти, преживявания и мъдрост между тях, помежду си. Така се учим от собствения си опит, подкрепяме се, помагаме си, дори без да си даваме ясна сметка за това - защото ние сме много повече от онова, което можем да видим и в най-смелите си представи.

писмо дете жена
Снимка: iStock

Текстът, който следва, предоставя една такава възможност - за свързване, за целебно общуване със себе си, в случая на шестгодишна възраст. Ако желаете, можете да го разширите и допълните. Попълнете на ръка или на компютър празните места в текста според своите усещания. Бъдете искрени, милосърдни и щедри към себе си като дете на тази възраст и позволете да отворите ума и сърцето си - към себе си и към живота си. Допуснете да бъдете изненадани от промяната (по-фина или по-забележима), която ще освети и преобрази хармонично живота и себеусещането ви тук и сега. Защото благостта и милостта никога не остават безплодни.

писмо дете жена
Снимка: iStock

Мили (мила) ……

(напишете малкото си име или начина, по който сте били наричани като дете на тази възраст),

Пиша ти днес, …… , когато вече съм на …… години и от тебе ме делят …… години. За това време аз израснах, преминах през различни преживявания, запознавах се и се разделях с различни хора, променях се, видимо и неусетно. Въпреки изминалите години, с тебе все още си приличаме - например по …… (избройте поне три прилики). Но и се различаваме - например по …… (избройте поне три разлики).

Пиша ти това писмо, за да споделя, че изпитвам към тебе …… (избройте поне три чувства, които изпитвате сега към себе си на шестгодишна възраст). Изпращам ти своята обич и невидима подкрепа, която ще ти е нужна, когато …… (изберете по усет едно или повече събития във времето), и вяра и надежда, които да те водят и да осветяват пътя ти през дните на твоя живот. Пожелавам ти да не се боиш ненужно от …… (изберете по интуиция едно или няколко съответни преживявания през годините) и да се радваш от сърце на…….

Пожелавам ти да вярваш и да подкрепяш изборите, които през годините ще направиш.

Желая ти …… (пожелайте си поне три ценни за вас неща) и те дарявам със …… (изпратете към себе си на шестгодишна възраст три дара от сегашната си перспектива и от съкровищницата на натрупаната си житейска мъдрост и опит).

Радвам се, че те познавам, нося те в спомените, в ума и в сърцето си и благодаря от душа, че си важна част от моя живот.

С обич, ……

Прочети още от този автор: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти