Любимите секс пози на мъжете

Любимите секс пози на мъжете
Снимка: Thinkstock

Както жените, така и мъжете имат своята любима секс поза, която им носи най-силно удоволствие по време на интимните ласки.

Сексолози са анализирали данните от различни допитвания за любимите секс пози на мъжете и установили, че най-общо - те са 6.

Ето и кои са фаворитите при господата под завивките:

Поза ездачка

Първата поза е жената ездачка. При нея партньорката е отгоре, мъжът я вижда изцяло и това е влудяващо, тъй като знаем колко важна за мъжа е зрителната представа в секса, поясняват сексолози.

Кучешка поза

Мъжът отзад или различните варианти на кучешката поза също е много предпочитана от силния пол. За дамата е добре да знае, че не е задължително да заема обичайна позиция на колене и ръце. Може просто да стои наклонена напред и да се държи или опре на нещо. При такава поза мъжът контролира целия процес.

Поза 'Вълшебна гора"

При позицията "вълшебна гора" мъжът седи в поза на лотос, а жената се разполага върху него в седнало положение и лице в лице. Визуалният контакт и близостта на телата компенсират недълбокото проникване.

Мисионерска поза

Мисионерската поза позволява на мъжа да чувства, че доминира над жената. Тази поза позволява много близък контакт лице в лице и точно затова е интимна и винаги съпроводена от силни чувства.

Странична поза

Страничната поза носи ефект на неочакваност. В зависимост от това как се сгъват краката, може да се контролира дълбочината на проникването.

Поза "Стрида"

При последната поза "стрида" жената е по гръб, а мъжът е на колене. Удобството на тази поза е, че двойката може да премине към нея лесно след мисионерската поза (и обратно).

А сега е моментът да споделите коя от изброените пози е любима на вас и вашия партньор.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти