Звездата от "Малкълм" с тежко признание: Сериалът разби семейството ми

Франки Мюниц направи сърцераздирателна изповед във вторник в епизод на австралийското предаване "I'm A Celebrity ... Get Мe Оut of Here!"

38-годишната звезда от популярния ситком "Малкълм" почти се просълзи, след като беше попитан как това, че е бил дете актьор, се е отразило на семейния му живот.

20 години по-късно: как изглеждат днес актьорите от сериала "Малкълм"

Бившият актьор, който за първи път започна да участва в хитовия комедиен сериал на 11 години, сподели, че кариерата му е отчасти отговорна за разпадането на брака на родителите му.

Мюниц разказва, че заради снимките на сериала е трябвало да замине за Ел Ел. „Аз и майка ми отидохме, но сестра ми остана с баща ми в Северна Каролина“, каза той.

„Но майка ми и баща ми се разведоха през това време. Така че в този смисъл е някак тъжно да си помисля, че това наистина раздели семейството“, продължи той, видимо развълнуван до сълзи.

франки мюниц
Снимка: imdb, getty

„Не знам колко положително беше това за семейството. Не бях част от семейството си, откакто бях на 11, защото тогава си тръгнах“, добави Франки.

Признанието на бившия актьор идва малко след като той разкри, че е подсигурен за цял живот, защото е успял да се пенсионира още като тийнейджър заради приходите си от "Малкълм" и все още получава чекове от повторения на сериала в чужбина.

Миналата седмица Мюниц каза, че е имал умопомрачителните 40 милиона долара (61 милиона австралийски долара), когато е бил на крехката възраст от 19 години.

"Аз съм невротично мотивиран. Просто винаги съм работил, откакто бях на осем години. Не знам как просто да бъда в момента и да не съм фокусиран върху това, което ще правя след това", сподели той за себе си. 

Според The ​​Daily Telegraph, до края на излъчването на шоуто, Мюниц е печелил приблизително 230 000 австралийски долара на епизод.

Колкото и да беше успешен обаче, звездата остави настрана холивудската си кариера и признава, че не съжалява изобщо за това. Той избра да се съсредоточи върху автомобилните състезания, а също така за кратко беше барабанист на група, наречена You Hang Up (от 2012 до 2014).

10 звезди, които напуснаха Холивуд, за да работят нещо обикновено

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти