Време за помирение? Принц Хари е говорил с брат си и своя баща след интервюто с Опра Уинфри

принц Хари принц Чарлз принц Уилям
Снимка: Getty

След интервюто с Опра Уинфри херцогът на Съсекс е говорил с брат си принц Уилям и своя баща принц Чарлз, съобщава Гейл Кинг.

„Не се опитвам да съобщавам първа новини, но всъщност им се обадих, за да видя как се чувстват“, каза водещата от CBS, която е близка приятелка на Опра Уинфри и присъства на бебешкото парти на Меган Маркъл, когато херцогинята беше бременна с първото си дете.

Кинг разкри: „Вярно е, Хари е говорил с брат си и също е говорил с баща си“, и добави още: „Казаха ми, че тези разговори не са били продуктивни, но се радват, че поне са започнали разговор“, казва Кинг за контакта на Хари със семейството му след интервюто.

По време на специалното 90-минутно интервю с Опра Уинфри Хари спомена и за отношенията си с Уилям и Чарлз, като призна, че баща им е спрял да говори с него заради решението му да се оттегли като старши член на кралското семейство.

Кинг добави, че херцогът и херцогинята на Съсекс все още са разстроени заради Бъкингам, като отбелязват, че има „фалшиви истории“, които са „пренебрежителни срещу Меган“ и все още излизат след интервюто.

„Никой в ​​кралското семейство все още не е разговарял с Меган до момента“, добави Кинг. Според журналиста за двойката е „разочароващо“ да види, че е започната полемика на тема раса, „когато всичко, което те искаха през цялото време, беше кралските особи да се намесят и да кажат на пресата да спре с несправедливите, фалшиви истории, които определено имат расов оттенък.“

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

„Докато това не може да се признае, мисля, че е трудно да се продължи напред. Но и двамата искат да преодолеят това, и двамата искат помирение в това семейство. В крайна сметка, това е семейството на Хари.“

Кинг похвали херцогинята на Съсекс на фона на обвиненията за тормоз от дворцовия персонал. „Всеки, който е работил с нея, ще ви каже точно каква е. Тя наистина е много сладък, грижовен човек. И както казвам, Меган има доказателства, които да подкрепят всичко, което тя каза в интервюто на Опра“, твърди водещата.

Прочетете още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти