Дворецът наруши мълчанието: ето каква е реакцията след скандалното интервю на Меган и Хари

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver
 

Бъкингамският дворец най-накрая отговори на интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри, което беше излъчено в неделя.

„Цялото семейство е тъжно да научи в пълна степен колко предизвикателни са били последните няколко години за Хари и Меган“, се казва в изявлението на Бъкингамския дворец от името на кралица Елизабет. „Повдигнатите въпроси, особено расовите, са притеснителни. Въпреки че някои спомени могат да варират, те се приемат много сериозно и ще бъдат разгледани от семейството насаме.“

„Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат много обичани членове на семейството“, се добавя в изявлението, споделено с HuffPost.

BREAKING: Buckingham Palace releases statement on behalf of Queen Elizabeth following Prince Harry and Meghan's...

Posted by ABC News on Tuesday, 9 March 2021

Отговорът идва два дни след интервюто на CBS с херцога и херцогинята на Съсекс, излъчено в неделя вечер. В двучасовия разговор с Опра Хари и Меган за първи път представиха своята страна от историята за оттеглянето си от кралските задължения.

Меган разкри на Уинфри, че дори е обмисляла самоубийство по време на най-трудните си моменти във „Фирмата“, както беше наречено още кралското семейство, и също, че определени (неназовани) членове на кралското семейство са повдигнали „опасения и разговори“ за цвета на кожата на Арчи, преди той да се роди. Принц Хари разказа за борбите си с „фанатична“ британска преса и как се е чувствал „в капан“ в кралското семейство.

Ето и още от шокиращите разкрития на Меган и Хари по време на интервюто им с Опра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти