Кралското семейство завижда на Меган Маркъл, защото прилича на принцеса Даяна?

принц хари меган маркъл принцеса даяна
Снимка: Getty

И така, ако все още не сте разбрали, тази неделя принц Хари и Меган Маркъл направиха шокиращи разкрития по време на разговора им с Опра Уинфри.

Припомнете си някои от най-ярките акценти от интервюто тук:

Принц Хари: „Баща ми и брат ми са в капан. Те не могат да си тръгнат“ >>>

Меган Маркъл с шокиращо признание: "Кралското семейство се страхуваше, че Арчи ще се роди с тъмна кожа" >>>

„Повече не исках да живея“: Меган Маркъл признава, че Двореца ѝ е отказал помощ въпреки мисли за самоубийство >>>

Е, не успяхме да овладеем любопитството си и при първа възможност изгледахме цялото интервю. И сега изпитваме смесени чувства към всичко, което се случва и в САЩ, и във Великобритания през последните няколко денонощия. Но в едно сме сигурни - този разговор не може да остави никого равнодушен. И очевидно потокът от кралски новини в медийното пространство няма да спре скоро.

Една малка част от разговора на Хари и Меган с Опра обаче ни направи особено силно впечатление, но като че ли не остана пренебрегната от таблоидите. Затова днес решихме просто да ви го преразкажем и да ви оставим сами да си направите изводите. Защото нищо не е просто черно или бяло, а малко са онези, които ще дръзнат да влязат в ролята на съдници.

И така, през втората половина на интервюто на въпроса дали Меган е била приета добре на Острова, Хари отговаря категорично:

„Да, всъщност много по-добре, отколкото очаквах.“

По думите на принца първончално членовете на кралското семейство - кралица Елизабет, принц Чарлз, Уилям и Кейт, се държат мило и гостоприемно. Едно ключово събитие обаче поставя край на кралската идилия - първото турне на Хари и Меган в Австралия в края на 2018-та година.

Часове преди да изпълнят първи си ангажимент там, херцозите на Съсекс обявяват, че очакват първото си дете - Арчи.

Първи бебешки вълнения за Меган и Хари в Австралия

„Това беше първото ни турне. Това беше и първият път, когато семейството ми видя колко невероятно се справя тя с новата си роля. И всичко това събуди много спомени.“

Тук самата Опра (и всички ние) веднага се досеща за четвърти сезон на „Короната“, по-точно за епизода, който пресъздава преживяванията на принцеса Даяна и принц Чарлз по време на турнето им в Австралия.

Накратко, това е първият официален ангажимент на Лейди Ди, в началото е плаха и несигурна, после събира смелост и спечелва сърцата на всички. Съпругът ѝ обаче не приема случващото се добре и видимо ревнува от съпругата си заради голямото обществено внимание, на което се радва тя.

Хари не се притеснява да потвърди, че точно тези минали събития има предвид. А въпросът на водещата идва съвсем естествено: „Да не би да казваш, че кралското семейство е изпитало завист?“

Принцът прави многозначителна пауза. След това казва:

„Виж, просто се надявам всички да си извадим поука от грешките в миналото. Но да видя с каква лекота се адаптира в нова среда, в нова държава...“

Тук Опра го прекъсва и разговорът поема в друга посока. Но в главите ни още кънти недовършеното му изречение.

Не, Хари не е отговорил на върпоса с категорично „Да“. 

Отговорът му обаче е между редовете. И нека всеки от нас се опита да го намери сам.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти