Бионсе се обърна публично към Меган Маркъл след интервюто с Опра Уинфри

Бионсе Меган Маркъл колаж
Снимка: Getty

Откровеният разговор на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри получи полюсни отзиви, а редица знаменитости изразиха подкрепата си към двойката, и по-специално – херцогинята на Съсекс.

Сред тях се оказа и Бионсе. Звездата използва своя официален уебсайт, където обикновено поздравява колеги и други популярни личности, за да публикува съобщение към Меган Маркъл.

„Благодаря ти, Меган, за твоята смелост и лидерство“, пише Бионсе. „Всички сме по-силни и вдъхновени заради теб.“

В интервюто, излъчено по CBS в неделя, херцогинята на Съсекс сподели за сблъскването с расизъм, докато е била работещ член на кралското семейство, и проблемите със своето психично здраве, припомнят от Entertainment Tonight. Това накара мнозина да изразят признание към Меган Маркъл за това, че се застъпва за тези теми и отстоява позицията си.

Обръщението на Бионсе включва снимка от срещата ѝ с Меган през юли 2019 г. по време на лондонската премиера на „Цар Лъв“. Този споделен момент между двете попадна в заглавията, тъй като Бионсе наруши кралския протокол, прегръщайки Меган.

Припомнете си събитието тук: Среща на върха: Бионсе прегърна Меган Маркъл и я нарече „моята принцеса“

Когато Меган и Хари срещнаха Бионсе и Джей Зи

„Да прегърнеш кралска особа, не, това не е стандартен протокол“, каза тогава кралският експерт Кейти Никол за Entertainment Tonight. „Затова мисля, че Бионсе е получила специално отношение от Техните кралски височества. Те бяха много, много развълнувани да я срещнат, както разказа източник от двореца. Всъщност това е първият път, в който Меган или Хари срещат Бионсе... И това се личеше... Бионсе също прегърна и двете кралски особи. Има някаква тактилна химия с ръката на Бионсе около кръста на Меган, а също и с двете целувки на Хари за нея - със сигурност не е това, което обикновено очакваме от кралския протокол.“

Бионсе, която тогава нарече Меган „моята принцеса“, беше чута да изразява възхищение към херцогинята и да говори с нея за децата на кралската двойка.

По-рано Бионсе и Джей Зи отдадоха почит към херцогинята, приемайки отличие по време на наградите Brit през февруари 2019 г., отбелязва Page Six. Двойката се включи чрез видео съобщение, но вместо да позира пред картината „Мона Лиза“ на Леонардо да Винчи, както прави в музикалния си видеоклип “Apeshit”, двамата застанаха пред създаден за целта царствен портрет на Меган Маркъл, облечена в искряща корона и перлени колиета.

Припомнете си събитието тук: Наградите BRIT: Хю Джакман и Пинк откраднаха шоуто, а Бионсе и Джей Зи короноваха Меган Маркъл

Прочетете още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти