Среща на върха: Бионсе прегърна Меган Маркъл и я нарече „моята принцеса“

Меган и Хари Бионсе и Джей Зи
Снимка: Getty

Желанието на мнозина фенове – две от най-популярните жени в света да се срещнат, се сбъдна, когато в неделя вечер Меган Маркъл и Бионсе присъстваха на едно и също събитие.

Европейската премиера на „Цар Лъв“ в Лондон (за която ви разказахме вече тук) събра херцога и херцогинята на Съсекс с не по-малко известните и обичани Джей Зи и Бионсе, която озвучава Нала в новия римейк на филма от 1994 г.

Меган и Хари Бионсе и Джей Зи
Снимка: Getty

Чуждестранните медии пишат, че музикалната двойка е нарушила протокола, пристигайки след херцога и херцогинята, а според някои Бионсе и Джей Зи са имали и по-многобройна охрана.

Певицата се появи в дълга златиста рокля с дръзка цепка и голо рамо, а изпълнителят беше избрал черен смокинг.

Двамата бяха посрещнати топло от Меган и Хари. Камерите уловиха заснеха как Меган първа се навежда, за да прегърне Бионсе.

Наблюдатели споделят какво да си казали двете – според тях Бионсе възкликва „моята принцеса“, прегръщайки херцогинята (което може да се прочете и по устните ѝ). „Бебето, толкова е красиво“, е дочута още да казва изпълнителката, имайки предвид синът на Меган и Хари.

Вижте още снимки от срещата ТУК >>>

Според редица издания Бионсе е казала още „обичаме ви“, а Джей Зи е поздравил принца за раждането на Арчи и споделил на двойката: „Най-добрият съвет, който мога да ви дам: винаги намирайте време за себе си.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Среща между Бионсе и Меган Маркъл се очаква с интерес още откакто певицата и съпругът ѝ показаха подкрепа към херцогинята по-рано тази година. Двойката беше решила да приеме по интересен начин отличието си от наградите BRIT в категорията за Най-добра международна група. Бионсе и Джей Зи бяха заснели видео, в което пресъздава сцена от клипа им към “Apeshit”, заснето в Лувъра, но вместо Мона Лиза, на заден план се вижда картина на Меган с корона.

Вижте още снимки от срещата ТУК >>>

Прочетете още:

За първи път след раждането на Арчи: Меган Маркъл и принц Хари блестят на червения килим в Лондон

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти