Кейт Мидълтън и принц Уилям „са в шок“ след интервюто на Меган Маркъл и принц Хари?

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Изминаха вече няколко дни от излъчването на разговора на Опра Уинфри с херцога и херцогинята на Съсекс, но спекулациите продължават.

Реакциите в Двореца са една от обсъжданите теми, а вероятно най-любопитно за почитателите на британското кралско семейство е да разберат какво мислят за интервюто принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Източник на изданието Us Weekly твърди: „Уилям и Кейт бяха в тотален шок, след като чуха какво казаха Меган и Хари.“ Той разказва още:

„Това, което ги шокира най-много, бяха мислите за самоубийство на Меган и техните думи за член на кралско семейство, споменаващ цвета на кожата на Арчи. Уилям и Кейт знаеха за някои от проблемите с помощниците в двореца, но нищо до такава степен.“

Анонимният източник твърди, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж „се чувстват ужасно“ относно случилото се с Меган и Хари, но според информацията те „все пак искат“ двамата „да не са се опитвали да свалят кралското семейство“ в телевизионен ефир.

„Уилям и Кейт смятат, че тези разговори биха могли да се водят насаме“, казва още източникът.

Това не е твърде различно от ситуацията, която кралският експерт Кейти Никол преди дни описа пред Entertainment Tonight. Репортерът разкри, че херцогът на Кеймбридж е бил доста разтърсен от интервюто, а херцогинята се е почувствала ужасно, че е изиграла толкова голяма роля.

„Уилям е съкрушен от това интервю“, каза Кейти пред изданието и добави: „Не забравяйте, че херцогинята на Кеймбридж е въвлечена в цялата тази сага, а Уилям няма да хареса това и, разбира се, връзката между баща и син е в по-лошо състояние от всякога“, отбеляза тя и за отношенията на принц Чарлз и принц Хари.

„Мисля, че идеята, че Кейт е въвлечена в това, ще разстрои Кейт, която зад кулисите наистина се е постарала да бъде миротворец между Уилям и Хари. Тя е дълбоко натъжена от случилото се между братята. Не забравяйте, че тя самата беше изключително близка с Хари“, обясни още Кейти Никол.

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

Прочетете още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти