„Реши да замълчиш или някой те накара“: първи кадри от разтърсващото интервю на Хари и Меган

меган маркъл
Снимка: Getty

Февруари определено беше един от най-важните месеци за Хари и Меган. Представяме ви и кратка хроника на събитията:

На 14 февруари, Свети Валентин - принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че очакват второто си дете. Нещо повече, оказва се, че датата на обявяването на бременността на Меган Маркъл не е никак случайна, а е същински поклон към паметта на принцеса Даяна!

Само ден след принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че очакват второто си дете, телевизия CBS съобщи, че ще даде ефир на „интимен разговор“ на двойката с Опра Уинфри.

На 19 февруари стана ясно, че кралица Елизабет Втора е премахнала принц Хари и съпругата му Меган Маркъл от всички кралски патронажиГоворители на Хари и Меган също пуснаха изявление от тяхно име.

Що се отнася до предстоящото интервю с иконичната водеща, източник на Vanity Fair смята, че изявата на херцога и херцогинята ще бъде внимателно обмислена, за да може двойката да избегне обвинения в натрупване на пари от връзката си с кралското семейството и нахлуване в собствения си личен живот. Преди няколко часа в Интернет бе публикувано доказателство, вероятно тези прогнози няма да се сбъднат.

Каналът на CBS в YouTube сподели две 30-секундни видеа с откъси от дългоочакваното интервю на Меган и Хари с Опра Уинфри.

Част от изказванията на Опра Уинфри издават, че водещата няма намерение да спестява нищо:

„Искам да уточня за нашите зрители, че няма забранени теми.“

„Сама реши да замълчиш или някой те накара?“

„Изразът „почти непоносимо“ звучи като да е имало една голяма „точка на пречупване“...“

Видеата не разкриват какво е казала Меган, но признанията на Хари сякаш изразяват всичко онова, което вероятно всички си мислеха, но никой не посмя да изрече:

„Най-големият ми страх беше, че историята може да се повтори.“ 

„Чувствам огромно облекчение и щаситие, че сега съм тук и разговарям с теб, а съпругата ми е неотлъчно до мен. Защото не мога да си представя какво е било за нея (вероятно става въпрос за принцеса Даяна) да мине през всичко това изцяло сама преди толкова много години. Беше изключително тежко за нас двамата, но поне можехме да разчитаме един на друг.“

В края самата Опра възклива: "Е, днес признахте доста шокиращи неща..."

6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха

Интервюто ще бъде излъчено в неделя, на 7 март.

Припомняме, че разговорът на Опра Уинфри с херцога и херцогинята на Съсекс ще бъде първото излъчено по телевизията интервю на двойката след това по случай годежа им през 2017-та. Той ще обхваща всичко от стъпването в живота като кралска особа, брак, майчинство, филантропска дейност до начина, по който се справя с живота под силен обществен натиск.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти