Щастие с 37 години разлика: как Меган и Хари почетоха принцеса Даяна при обявяването на бременността

Оказва се, че денят на обявяването на бременността на Меган Маркъл не е никак случайна, а е същински поклон към паметта на принцеса Даяна! След месеци на спекулации, Хари и Меган обявиха, че ще стават родители за втори път. Те избраха Денят на влюбените, за да съобщят щастливата новина, което само по себе си е много сладко и мило решение, но има един факт, който прави деня още по-специален.

На този ден преди 37 години самата принцеса Даяна е обявила, че е бременна с второто си дете - принц Хари!

Дните са точно с 37 години разлика, но е повече от ясно, че Меган и Хари не са избрали случайно тази дата.

Херцозите на Съсекс обявиха прекрасната новина с красив кадър, на който двамата се усмихват, а Меган докосва бременносто си коремче.

Преди 37 години е излязло и официалното съобщение от Двореца, че принцеса Даяна и принц Чарлз очакват второто си дете: "Принц Чарлз и принцеса Даяна са много щастливи от новината, както и кралица Елизабет, принц Филип и всички членове на семейството им", пише в изявлението от преди 37 години.

Меган и Хари вече имат един син - Арчи, който ще навърши 2 през тази година. Преди щастливата новина за предстоящото братче или сестриче на Арчи обаче, Меган разкри, че е претърпяла спонтанен аборт през юли 2020г.

Преди повече от година Хари и Меган се отказаха от кралските си привилегии и задължения и решиха да заживеят в САЩ заедно със сина си. В момента живеят в Калифорния и водят доста по-спокоен живот, далеч от публичността.

Прочетете още за историята на Меган и Хари:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти