Хари и Меган: Любовната история на един принц, търсещ семейство и една актриса, която му даде всичко

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Вяра Иванова

Те го направиха! Хари и Меган създадоха своята приказка, родена точно 5:26 часа сутринта на 6 май и тежаща 3 кг. и 300 гр. Но за да стигнат до тук, двамата влюбени трябваше да извървят дълъг и нелек път.

Историята на принц Хари и Меган Маркъл далеч не започва с уредената им сляпа среща от обща приятелка. Пътят им един към друг започва от самото начало (да, ние тук сме романтички и смятаме, че им е било писано да бъдат заедно.)

Всичко, което момчето, родено принц и обикновеното американско момиче, са преживели от раждането си до сега, ги е формирало като хората, които са днес. И точно за това, тридесет и няколко години по-късно, двамата ще намерят любов, спокойствие, подкрепа и утеха един в друг.

Вижте ТУК най-сладките моменти любов на Меган и Хари >>>

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Родена и израснала в слънчев и звезден Ел Ей, Меган е имала доста по-спокойно детство от това на Хари. Поне докато не навършва 6. Тогава родителите ѝ се развеждат, а Меган, плод на смесен брак, често бива подигравана заради вида си. Отказваща да се впише в клишето на красиво момиче от Лос Анджелис, което мечтае да стане актриса, Меган записва да учи комуникации в университета.

Прекарва ученическите си и студентски години съвсем спокойно и нормално. Изявена феминистка още от юношеска възраст. Меган обмисля за известно време да се впусне в политическа кариера, но кино изкуството е в кръвта и от бебе, защото баща ѝ работи в тези среди.

Тя започва да си пробива път в свирепата индустрия.

В свое интервю преди време споделя, че е срещала много пречки, включително и това, че е била отхвърляна за роли, защото е “твърде бяла” или “твърде цветнокожа”.

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

В крайна сметка прави своя голям пробив с ролята си в хитовия сериал “Костюмари” и работи по него в продължение на няколко години, почти до годежа си с принц Хари.

Първата публична среща на Мегън Маркъл и принц Хари >>>

През това време Меган пише в собствения си блог и пътува на благотворителни мисии по света. Нещо, с което със сигурност е спечелила част от сърцето на Хари, който е известен с благотворителни каузи, които подкрепя.

Принцът пък расте в една коренно различна и ужасно задължаваща атмосфера. Под светлините на прожекторите още от самото си раждане, над Хари тегне бремето на това да бъдеш дете на кралски особи и то не на кои да е, а на противоречивия принц Чарлз и още по-противоречивата, но много обичана лейди Даяна.

А след това се случва и трагедията, белязала историята и живота на Хари и Уилям завинаги. Майка им, принцеса Даяна, която вече се е развела с баща им, загива в катастрофа. Никой не знае като какъв мъж щеше да израсне Хари, ако това не се беше случило, но тази трагична случка със сигурност променя тогава 13-годишния Хари завинаги.

Следват бурни години за младия принц. Той се превръща в бунтаря на фамилията, мразещ и бягащ от папараците, но все пак хващан в какви ли не пакости и компрометиращи действия. До момента, в който постъпва в армията и поведението му сякаш се променя за една нощ. Принцът заминава на няколко мисии извън страната и там преоткрива себе си и мъжът, който иска да бъде.

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Връща се пораснал, променен, готов да изпълнява дълга си.

И така, само няколко години по-късно, магията се случва - двамата се запознават на уредена среща от тяхна обща приятелка, а дни по-късно се оказват на палатка под звездите в Африка. От нататък всичко е история - доста публична история, благодарение на всички нас, медиите.

Обожаваме ги... Кралският дебют на Мегън Маркъл и принц Хари >>>

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Но най-важният елемент от връзката им е, че двамата се оказа точно това, от което се нуждаеха - семейство един за друг, стабилност, подкрепа. Хари имаше нужда от това - той се превърна от сладък кралски наследник, през абсолютен бунтар до сериозен, но все така чаровен и забавен семеен мъж.

Припомнете си сватбата на Меган и Хари в снимки >>>

Вчера за всички стана ясно, че трансформацията на Хари е завършена и то благодарение на Меган. Той се появи пред медиите и съобщи, че е станал баща по сгряващ душата начин, с широка усмивка и голям трепет. 

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Меган също имаше нужда от постоянство, стабилност и семейна подкрепа в живота си - от дете на разведени родители и плод смесен брак, през оцеляване в изискващата среда на Ел Ей, до шеметния и непредвидим живот на актриса, тя се превърна в опората на Хари и в жена, която има силата и средствата да промени света (както винаги е искала).

Само преди няколко години подобен улегнал семеен живот изглеждаше сякаш невъзможен за бунтаря Хари, но Меган - малко по-голяма и малко по-улегнала от него - дойде, за да му покаже, че всяко нещо се случва с времето си, а когато има любов, всичко е възможно.

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Вижте ТУК най-сладките моменти любов на Меган и Хари >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти