Със сълзи на очи Меган Маркъл призна за трудностите да e част от кралското семейство

Меган и Хари
Снимка: Getty

За първи път в емоцинално интервю херцогияната на Съсекс сподели за напрежението от общественото внимание и медийните критики срещу нея.

В документалния филм „Хари и Меган: африканско пътешествие“ Меган Маркъл разговаря с журналистиа Том Брадби. „Всяка жена, особено когато е бременна, е доста чувствителна и това допринесе за предизвикателството“, признава тя в откъс, който беше разпространен преди телевизионната премиера на продукцията.

Херцогинята допълва, че напрежението от страна на медиите и цялото обществено внимание не са улеснили и периода след раждането. „Благодаря за въпроса, тъй като не са много хората, които са ме питали дали съм добре“, казва още Меган, споделяйки, че „зад кулисите“ наистина е трудно.

На въпроса дали ще е достоверно, ако преживяванията се определят като лична битка, херцогинята отговаря с „Да“, като видимо сдържа сълзите си.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Наскоро принц Хари и Меган Маркъл взеха решение да заведат дело срещу британски таблиоди заради тяхното тенденциозно отношение и критики срещу херцогинята.

Меган Маркъл съди британски таблоиди, принц Хари: „Най-дълбокият ми страх е повтарянето на историята“

Документалният филм, който разказва за посещението на двойката в Африка, ще бъде излъчен в неделя по британския канал ITV. В него ще бъдат показани и кадри със сина на Хари и Меган - Арчи, който беше с родителите си по време на визитата.

Вижте тук снимки на малкия Арчи в Африка >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти