Очаквайте неочакваното: Меган и Хари ще се появят в интервю за Опра Уинфри

Хари Меган Опра колаж
Снимка: Getty

Само ден след принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че очакват второто си дете, телевизия CBS съобщи, че ще даде ефир на „интимен разговор“ на двойката с Опра Уинфри.

90-минутното предаване ще бъде излъчено в неделя, 7 март, предава People.

„Уинфри ще разговаря с Меган, херцогинята на Съсекс, в обширно интервю, обхващащо всичко от стъпването в живота като кралска особа, брак, майчинство, филантропска дейност до начина, по който се справя с живота под силен обществен натиск“, гласи официалното изявление от телевизията.

„По-късно към двeте ще се присъедини принц Хари, докато говорят за преместването си в САЩ и бъдещите си надежди и мечти за тяхното увеличаващо се семейство.“

Изборът на Опра Уинфри за събеседник не е случаен - освен приятелка на Меган, която присъства на сватбата ѝ с принц Хари през май 2018 г., тя е и един от съседите на двойката в Монтесито, Калифорния, където семейството се нанесе през изминалото лято. Телевизионната водеща си партнира заедно с принц Хари за документална поредица, посветена на психичното здраве, с премиера в платформата Apple TV + тази пролет.

Опра Уинфри
Снимка: Getty

Не е известно дали Хари и Меган са обсъждали телевизионното интервю с кралица Елизабет, но те не са се консултирали с придворни в Бъкингамския дворец. Източник от Двореца обаче издава, че херцогът и херцогинята вече не са задължени да се допитват до кралското домакинство след оттеглянето си като работещи членове на семейството, пише Vanity Fair.

Елегантното „сбогом“ на Меган Маркъл

Разговорът на Опра Уинфри с херцога и херцогинята на Съсекс ще бъде първото излъчено по телевизията интервю на двойката след това по случай годежа им през 2017 г. Последните им откровения пред камера бяха две годии по-късно като част от документалния филм „Хари и Меган: Африканско пътешествие“. В него Хари призна, че със своя брат Уилям са поели по различни пътища, а Меган призна за трудностите в новата си роля като херцогиня. Тези признания се оказаха първи сигнал за промяна в посоката, която двойката ще поеме.

► Със сълзи на очи Меган Маркъл призна за трудностите да e част от кралското семейство

И докато в интервюто за Опра Уинфри бихме очаквали нещо не по-малко драматично, едва ли това ще се окаже така. Източник на Vanity Fair смята, че изявата на херцога и херцогинята ще бъде внимателно обмислена, за да може двойката да избегне обвинения в натрупване на пари от връзката си с кралското семейството и нахлуване в собствения си личен живот.

„Съсексите разполагат с армия от добре платени професионални съветници, така че те ще се появят за интервюто добре подготвени и репетирали, но ще трябва да бъдат внимателни, особено когато говорят за сина си и бащата на Меган“, твърди анализатор на Vanity Fair.

„Меган е много умна и подозирам, че ще ще става дум по-скоро за обявяването на това какво им предстои и какво ще правят в Лос Анджелис. Хари и Меган няма да създадат вълнения, не си струва да развалят нищо.“

6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти