Меган Маркъл: "Кралица Елизабет ми напомня на моята баба, винаги е била добра с мен"

меган маркъл кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

Макар Хари и Меган да разкриха наистина шокиращи неща за живота в кралското семейство по време на интервюто си с Опра, херцогинята на Съсекс сподели, че кралица Елизабет Втора винаги се е държала много мило с нея.

По повод разграничението между "семейство" и "бизнес", Меган сподели: "За хората е трудно да отделят едното от другото, защото това все пак си е вид семеен бизнес. Но от една страна имаме семейството, а от друга е институцията, която движи бизнеса. Това са две съвсем различни неща."

Меган подчерта дебело, че между тези две концепии има голяма разлика: "Важно е да разграничаваме двете неща - семейството и институцията. Кралицата, например, винаги се е държала чудесно с мен. Помня първия ни съвместен ангажимент. Тя ме помоли да дойда с нея, качихме се във влака и закусихме заедно."

Меган кралица Елизабет
Снимка: Getty

Меган разкри, че по време на тази закуска кралицата ѝ е подарила чифт перлени обеци и колие.

"Обичах да съм около нея. Помня как веднъж се возихме заедно в кола между два ангажимента. Тя си беше взела одеалце, което да сложи върху краката си, за да не ѝ е студено. Навън наистина беше доста хладно в този ден. Тя ме погледна и ми каза: "О, Меган, хайде де, ела тук!" и сложи одеалото и върху моите колене. Напомни ми на моята собствена баба, която винаги беше толкова сърдечна и грижовна."

Ето и още от шокиращите разкрития на Меган и Хари по време на интервюто с Опра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти