Мъж е нахлул в имението на Меган и Хари в Калифорния

хари меган гари
Снимка: Getty/Gulliver

Беше разпространена информация, че по коледните празници през изминалата година, в дома на Меган и Хари в Монтесито е нахлух мъж. Самите херцози признаха, че са получавали смъртни заплахи и най-важният им приоритет, е тяхната сигурност. 

Източници разкриват, че мъжът, нахлул в имението им, е 37-годишният Николас Бруукс, който е хваната да преминава през двора на дома им на Бъдни вечер миналата година. Тогава полицаите са го пуснали след предупреждение.

Два дни по-късно, мъжът отново навлязъл в дома на Меган и Хари и бил арестуван. Повдигнати са му и обвинения за навлизане в чужда собственост. 

Според списание Variety, Хари и Меган са похарчили 14,65 милиона долара за имението си в Монтесито, Калифорния. Към него има и огромен двор, който се охранява от специално наети от Хари служители.

В интервюто си пред Опра, Хари сподели, че работата им с компании като Netflix и Spotify е много важна за тях и е чудесен начин да изкарват сами прехраната си. "Трябват ми пари единствено за охрана на семейството ми, искам да се чувстват в безопасност", разкри Хари.

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти