Дъщерята на Лиса Мари Пресли сподели последната снимка с майка си

Само два дни след като Лиса Мари Пресли беше погребана в имението на баща си Елвис Пресли в Грейсланд, дъщеря ѝ Райли Киоу сподели последния си спомен за майка си.

Въпреки че актрисата присъства на погребението на 22 януари заедно с баба си Присила Пресли и близки приятели на семейството, младата жена не намери сили да говори след внезапната смърт на майка си. По време на възпоменателната служба съпругът ѝ Бен Смит-Питерсен и баба ѝ говориха от нейно име, като Бен потвърди, че двойката тайно е посрещнала първото си дете – момиченце.

Райли наруши мълчанието със снимка от последния път, когато е била с майка си, където виждаме двете в ресторант, седнали една до друга.

„Чувствам се благословена да имам снимка от последния път, когато видях моята красива майка“, написа тя.

лиса мари райли
Снимка: Инстаграм

Райли незабавно беше залята от любов и подкрепа в секцията за коментари под публикацията от колеги знаменитости и съчувстващи фенове. 

Райли е първата и най-голяма дъщеря на Лиса Мари Пресли. Съпругът на Райли изнесе реч от нейно име на погребението на Лиса Мари в Грейсланд. Цитирайки писмо, което съпругата му е написала, Бен каза: „Спомням си какво беше чувството да бъда обичана от най-любящата майка, която някога съм познавала. Спомням си колко безопасно се чувствах в ръцете ти. Благодаря ти, че ми показа, че любовта е единственото нещо, което има значение в този живот. Надявам се, че мога да обичам дъщеря си така, както ти ме обичаше, както обичаше брат ми и сестрите ми.“

лиса мари райли
Снимка: Инстаграм

Съкрушената дъщеря също беше подготвила стихотворение в чест на покойната си майка, което беше прочетено от Присила Пресли. То гласеше: Тя знаеше, че е близо до края. Вината на оцелелия, биха казали някои, но разбито сърце е причината за нейната смърт. Сега тя е у дома, където винаги е принадлежала, но любовта ѝ липсва на сърцето ми."

Кадри от службата в памет на Лиса Мари Пресли

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти