Три поколения жени Пресли се събраха за премиерата на „Елвис“ в Мемфис

Бившата съпруга на Краля на рока Присила Пресли се появи заедно с дъщеря си и своята внучка - Лиза Мари и Райли Кио, в имението на покойния Елвис – Грейсланд, в родния му щат Мемфис.

Там се състоя първата официална за САЩ прожекция на биографичния филм, режисиран от Баз Лурман, който проследява Елвис Пресли от ранното му детство през неговата славна кариера и сложните взаимоотношения с мениджъра му, полковник Том Паркър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riley Keough (@rileykeough)

„Толкова сме развълнувани, че сме в Мемфис с филма „Елвис“ и всички прекрасни актьори: Остин Бътлър, Оливия Деджонг, Келвин Харисън Джуниър и Том Ханкс са свършили изключителна работа“, написа Кио в Instagram. „Благодаря на Баз Лурман, че доведе филма в Грейсланд. Беше толкова специален уикенд, не можех да измисля по-добро място за премиерата на „Елвис“ в Америка.“

33-годишната Райли Кио бе координирала визията си за събитието в черно заедно със своята 54-годишна майка и 77-годишната си баба.

За Лиза Мари този повод бе първата ѝ публична поява след смъртта на своя син Бенджамин Киоу, който отне живота си на 27-годишна възраст през юли 2020 г. и бе положен в градината в Грейсланд, бившата резиденция на известния му дядо.

По-рано Лиза Мари изрази възхищението си от филма след прожекция в компанията на семейството си.

„Това, което ме трогна до сълзи, беше да гледам Райли, Харпър и Финли (деца на Лиза Мари от брака ѝ с Майкъл Локууд - бел. ред.) след това, и тримата видимо развълнувани по най-добрия възможен начин и толкова изпълнени с гордост от дядо си и неговото наследство по начин, който не съм изпитвала досега“, написа тя наскоро в Instagram. „Сърцето ми се къса, че синът ми не е тук, за да го види. Той също би го харесал напълно.“

Присила Пресли на червения килим в подкрепа на биографичния филм „Елвис“

Присила Пресли присъства на премиерата на „Елвис“ в Кан, където филмът получи 12-минутни овации след края на прожекцията. По-рано през май тя сподели, че ѝ е отнело няколко дни, за да се възстанови от емоциите, предизвикани от лентата – припомнете си повече ТУК.

Биографичният филм за Елвис с премиера в Кан

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти