Почина Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на Елвис Пресли

Певицата Лиза Мари Пресли, единствената дъщеря на покойния Елвис Пресли, почина в четвъртък, часове след като беше хоспитализирана в следствие на сърдечен арест. Това съобщи нейната майка Присила Пресли. Лиза Мари беше на 54 години.

„Присила Пресли и семейство Пресли са шокирани и съсипани от трагичната смърт на своята любима Лиза Мари“, написа Присила Пресли в изявлението, предоставено на CNN. „Те са дълбоко благодарни за подкрепата, любовта и молитвите на всички и молят за уединение в този много труден момент.“

Лиза Мари Пресли е била откарана по спешност в болницата по-рано през деня, съобщи преди това майка ѝ в Instagram. Тогава тя помоли всички да се молят за дъщеря ѝ и нейното оздравяване.


TMZ първи съобщи новината за хоспитализацията на Лиза Мари Пресли в четвъртък.

Екипи на спешна помощ са били изпратени на повикване в Агора Хилс, Калифорния, в 10:37 сутринта местно време заради сърдечен арест.

Лиза Мари Пресли беше видяна за последно във вторник вечерта на наградите "Златен глобус", на които присъства с майка си, за да подкрепи филма на Баз Лурман "Елвис", посветен на покойния ѝ баща.

През 2020 г. синът на Лиза Мари Пресли Бенджамин Киоу почина в следствие на самоубийство на 27-годишна възраст.

лиза мари пресли
Снимка: Getty

Лиза Мари Пресли е била омъжена за Майкъл Локууд, Никълъс Кейдж, Майкъл Джексън и Дани Киоу. Освен на покойния си син, тя имаше три дъщери: Райли Киоу, Финли Аарон Лав Локууд и Харпър Вивиан Ан Локууд.

Животът на Лиса Мари Пресли в снимки

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти