Съкровището на Весела Бабинова навърши годинка: вижте прекрасната Йоана!

Весела Бабинова стана майка през септември 2020 г., а тази седмица актрисата сподели красиви кадри от първия рожден ден на своето дете.

„В последните слънчеви дни на септември Йоана навърши една. Аз и Владо вече цяла година си родителстваме. Ти да видиш…“, написа в Instagram българската актриса, споменавайки своя партньор и баща на Йоана – актьорът Владимир Зомбори.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesela Babinova (@vsevesela)

Изглежда, че Бабинова неслучайно споделя снимки от празненството на 1 ноември, месец по-късно, като за Йоана казва: „Тя е безкрайната обич и слънце, малкият будител за нас (макар и будител да е с друго значение в нейния случай).“

На кадрите виждаме порасналото момиче с розова рокля и замечтан поглед в компанията на родителите си и техни приятели. И макар да не можем да преценим на кого прилича Йоана, камерата определено я обича още от малка!

Цветната торта на рожденичката виждаме и в снимка от профила на Зомбори, който написа към щастливия кадър: „Йоана на една година! 365 дни изпълнени с нови за мен и Весела. Радости , тревоги, предизвикателства...Нов живот! ❤ Благодарен съм!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Zombori (@vzombori)

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти