Момичето на татко: дъщеричката на Брадли Купър засия на червения килим

От няколко години Брадли Купър се изявява освен като актьор, и като режисьор, като последният му проект е филмът „Маестрото“, посветен на американския композитор Леонард Бърнстейн.

На премиерата на биографичния филм в Лос Анджелис 48-годишният Брадли се появи в много специална компания – на 6-годишната му дъщеря Леа дьо Сейн, която има и епизодична роля в лентата.

Брадли Купър
Снимка: Getty

Сладката Леа носеше рокля с леопардов принт, кафяви обувки, чантичка и малко червено червило за специалния повод. Тя не изпускаше ръката на гордия си баща на червения клилим и двамата позираха за много сладки снимки заедно.

Майката на Леа и бивша жена на Брадли Купър, Ирина Шейк, показа подкрепата си, публикувайки снимка на плаката на филма с Купър и Леа на стори в Instagram, като написа: „Поздравления, @maestrofilm, толкова горди татко и Леа“.

Брадли Купър
Снимка: Getty

Малката Леа играе по-млада версия на дъщерята на Бърнстейн, Джейми, във филма, което е първото ѝ актьорско участие.

Освен с Леа и колегите си от „Маестрото“, Купър позира и с партньорката си от „Роди се звезда“ – Лейди Гага.

Брадли Купър
Снимка: Getty

Според източници на ET Гага и Брадли са много близки приятели и таят дълбока любов и уважение един към друг.

„Те имат стабилно приятелство и се възхищават един на друг като хора и артисти. Гага искаше да бъде до Брадли снощи и да го подкрепи. Беше важно за нея да е до него“, твърдят още източниците, уточнявайки, че Лейди Гага се надява да даде по-голям тласък на актьорската си кариера през новата година.

Брадли Купър
Снимка: Getty

Филмът „Маестрото“ е продуциран от Стивън Спилбърг и Мартин Скорсезе и вече получи възторжени отзиви от прожекциите на филмови фестивали в Ню Йорк, Лондон и Венеция.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти